Віброкаток двовальцевий Husqvarna LP 7505

Новинка
Код товару: 9678974-02
Виробник: Husqvarna
0
Немає в наявності
743341грн.
Знайшли дешевше ?

Ковзанка ручна двовальцева Husqvarna LP 7505 - потужний і маневрений віброкаток, який призначений для ущільнення тонких шарів різних грунтів, вологого піску та асфальту у важкодоступних місцях, на ремонті автодоріг або при прокладанні доріг при міському благоустрою - паркові зони, парковки, автостоянки. Оснащений дизельним двигуном Hatz 1D50S, потужність 7,9 квт, сила удару 27,3 кН. Вага 1001 кг. Віброкаток має ручне управління та гідравлічну систему вібрації та ходу. Ергономічна ручка з низьким рівнем вібрації оснащена важелем регулювання потужності з безступінчастим позиціонуванням – завдяки такому виконанню забезпечується чудова маневреність машини. Компактна конструкція, відсутність виступів та гладкі контури спрощують роботу біля стін, стовпів та інших об'єктів – практично скрізь, де може знадобитися ущільнення ґрунту. Модель LP 7505 також оснащена скобами для чистоти вальців та гальмами з гідравлічним приводом з функцією автоматичного гальмування для зручності експлуатації та електростартером.

Двохвальцева ковзанка Husqvarna LP 7505 відрізняється зручністю в експлуатації та маневреністю для обладнання цього вагового класу.
Пухкий ґрунт, вібрація та швидкість переміщення  можуть стати причиною перекидання машини. Забороняється працювати на схилах, що перевищують можливості машини. Максимальний ухил для роботи машини становить 17° (залежно стану грунту). Забороняється буксирувати машину!
Трансмісія оснащена гідравлічним приводом, для якого не потрібні ланцюги та редуктор.
Ковзанка LP 7505 оснащена автоматичними гідравлічними гальмами в двигунах барабанів. Гідравлічні гальма спрощують роботу та підвищують безпеку
Для більш тривалого терміну безперебійної роботи, ковзанка забезпечена охолоджуючим вентилятором, який підтримує температуру гідравлічного масла. Також охолоджувач масла сприяє зменшенню зносу ряду компонентів, таких як акумулятор, деталі з полімерів, ущільнювачі, прокладки, тим самим продовжуючи термін їхньої служби та покращуючи робочі характеристики
Промисловий дизельний двигун з низькою витратою палива, низьким рівнем викидів та електричним стартером Hatz 1D50S призначений для стабільної та надійної роботи у складі важкої промислової техніки. Лічильник мотогодин та датчик масла для підтримки оптимального стану
Компактна конструкція ковзанки Husqvarna LP 7505 E з високим кліренсом, мінімальний виступ, рівні сторони та високий дорожній просвіт забезпечують зручне виконання робіт в обмежених областях. Ці особливості значно спрощують роботу біля кутів та перешкод.
Електростартер з акумулятором 12В забезпечує легкий та швидкий запуск віброплити Husqvarna.
Захисна рама для важких умов експлуатації з підйомним вушком з однією точкою підйому.
Маневреність катка LP 7505 E обумовлена ​​ергономічною рукояттю керування катком з посиленою кнопкою екстреної зупинки та низьким рівнем вібрації.
Ковзанка Husqvarna LP 7505 обладнана великим водяним баком - 58л. Ручка керування системою водозрошення поряд із оператором.

Параметри Віброкатків
Двигун Дизельний
Потужність, Вт 7500
Потужність, л/с 10,1
Швидкість пересування, км/год 0,6
Сила удару, кН 27,3
Частота вібрації, Гц 2,6
вага, кг 1001,0
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT