Віброшліфмашина Metabo SRE 4351 TurboTec

Новинка
Код товару: 611351000
Виробник: Metabo
0
В наявності
8860грн.
Знайшли дешевше ?

Віброшліфувальна машина Metabo SRE 4351 TurboTec (611351000) новинка 2012 року. Спеціально розроблена для професійного використання та дозволяє виконувати широкий спектр шліфувальних робіт – від фінішного шліфування дерев'яних поверхонь до підготовки гіпсових будівельних конструкцій. На відміну від моделі Metabo SRE 4350, ця модифікація має платформу більшого розміру, що дозволить ефективніше обробляти поверхні великої площі.
Інноваційна маятникова система сконструйована з використанням дворядного радіально-упорного підшипника. Така конструкція дозволяє досягти плавної роботи та високої якості шліфування без появи завитків та борозенок.
Нова система ущільнювальної герметизації та гумова манжета виготовлена ​​з високоміцної гуми надійно захищають внутрішні частини шліфувальної машини Metabo SRE 4351 від агресивної дії дрібного деревного та гіпсового пилу.
Затискна система дозволяє використовувати шліфувальний папір як на липучці, так і без нього, а також затискати абаразиви завтовшки до 10 мм.
Електроніка регулювання обертів Metabo VarioSpeed ​​значно розширює можливості використання цієї моделі і робить можливим ефективно обробляти чутливі поверхні до нагрівання.
Турбо-система TurboBoost, що підключається
Рукоятки як передня так і основна мають зручну округлу форму та забезпечують комфортний хват. Передня рукоятка легко знімається.
Ефективна антивібраційна система дозволяє отримати максимальний рівень вібрації всього вібрація до 2,5 м/с2 відповідно до EN 60745.
Шліфувальні пластини виготовлені із зносостійкого поліуретану та мають великий термін експлуатації. Витяжні канали в шліфувальній пластині дозволяють прибрати більшу частину пилу і працювати чисто.
Система відсмоктування пилу Metabo Intec обладнана фільтром, який легко чиститься та миється.
Рукоятки як передня так і основна мають зручну округлу форму та забезпечують комфортний хват. Передня рукоятка легко знімається.

Комплектація Metabo Metabo SRE 4351:
- шліфувальна пластина з липучкою
- додаткова рукоятка
- касета пилозбірник
- пилозбірник
- картонна коробка

Артикул для замовлення 611351000

Параметри Віброшліфмашин
Потужність, Вт 350
Число оборотів холостого ходу, об/хв 8400-22000
Амплітуда коливань, мм 2,2
Розмір платформи, мм 114/229
вага, кг 2,6
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари
Онлайн курсы IT