Віброшліфмашина Metabo SRE 4350 TurboTec

Новинка
Код товару: 611350700
Виробник: Metabo
0
Немає в наявності
9785грн.
Знайшли дешевше ?

Віброшліфувальна машина Metabo SRE 4350 TurboTec (611350700) новинка 2012 року. Спеціально розроблена для професійного використання та дозволяє виконувати широкий спектр шліфувальних робіт – від фінішного шліфування дерев'яних поверхонь до підготовки гіпсових будівельних конструкцій. Машина дозволяє досягти високої якості обробки поверхні, а її універсальність використовувати цю модель для вирішення широкого кола завдань.
Інноваційна маятникова система сконструйована з використанням дворядного радіально-упорного підшипника. Така конструкція дозволяє досягти плавної роботи та високої якості шліфування без появи завитків та борозенок.
Нова система ущільнювальної герметизації та гумова манжета виготовлена ​​з високоміцної гуми надійно захищають внутрішні частини шліфувальної машини Metabo SRE 4350 від агресивної дії дрібного деревного та гіпсового пилу.
Затискна система дозволяє використовувати шліфувальний папір як на липучці, так і без нього, а також затискати абаразиви завтовшки до 10 мм.
Електроніка регулювання обертів Metabo VarioSpeed ​​значно розширює можливості використання цієї моделі і робить можливим ефективно обробляти чутливі поверхні до нагрівання.
Турбо-система TurboBoost, що підключається
Рукоятки як передня так і основна мають зручну округлу форму та забезпечують комфортний хват. Передня рукоятка легко знімається.
Ефективна антивібраційна система дозволяє отримати максимальний рівень вібрації всього вібрація до 2,5 м/с2 відповідно до EN 60745.
Шліфувальні пластини виготовлені із зносостійкого поліуретану та мають великий термін експлуатації. Витяжні канали в шліфувальній пластині дозволяють прибрати більшу частину пилу і працювати чисто.
Система відсмоктування пилу Metabo Intec обладнана фільтром, який легко чиститься та миється.
Рукоятки як передня так і основна мають зручну округлу форму та забезпечують комфортний хват. Передня ручка легко знімається.

Комплектація Metabo Metabo SRE 4350 MetaLoc:
- шліфувальна пластина з липучкою
- 10 шліфшкурок на липучці "professional" (по 2 шт P40, P80, P120, P180, P240)
- фліс (середній)
- додаткова рукоятка
- касета пилозбірник
- пилозбірник
- валіза MetaLoc

Артикул для замовлення 611350700

Параметри Віброшліфмашин
Потужність, Вт 350
Число оборотів холостого ходу, об/хв 8400-22000
Амплітуда коливань, мм 2,2
Розмір платформи, мм 92/184
вага, кг 2,4
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари
Онлайн курсы IT