Мотопомпа бензинова Husqvarna W65P (9707320-01)

Новинка
Код товару: 9707320-01
Виробник: Husqvarna
0
В наявності
9999грн.
Знайшли дешевше ?

Мотопомпа Husqvarna W65P є надійним та ефективним бензиновим насосом, має всі можливості для успішного здійснення різноманітних завдань у галузі водостоків та інших водних робіт. Характеризується розширеними функціональними можливостями, може використовуватись для дренажу, перекачування води, поливу. Ергономічна рукоятка забезпечує зручну та стійку фіксацію, а проста система запуску робить її доступною навіть для недосвідчених користувачів. Рама на мотопомпі захищає корпус від механічних пошкоджень.

 Особливості мотопомпи Husqvarna W65P:
- Husqvarna W65P ідеально підходить для широкого спектру завдань, включаючи відкачування води із затоплених приміщень, зрошення садів та полів, а також використання на будівельних майданчиках.
- Система самоусмоктування забезпечує швидкий та простий запуск мотопомпи, без необхідності додаткових зусиль з боку користувача.
- Мотопомпа оснащена надійним бензиновим двигуном об'ємом 212 см3 з потужністю 6 л. забезпечує високу продуктивність при перекачуванні води.
- У двигуні використовується датчик низького рівня масла, щоб вимкнути насос, щоб уникнути його пошкодження, створюючи необхідну захищеність та збільшуючи термін служби насоса.
- Здатність перекачувати до 975 літрів за хвилину з висотою підйому до 55 метрів дозволяє ефективно керувати великими обсягами води.
- Husqvarna W65P має унікальну здатність перекачувати воду з твердими частинками. Спеціальний дизайн насосного механізму дозволяє ефективно обробляти воду, що містить гравій, пісок та інші дрібні відходи.
- Відрізняється легкою, але міцною конструкцією, що робить мотопомпу, що легко переноситься без шкоди для довговічності.
- Висока маневреність дозволяє легко переміщати мотопомпу у потрібне місце навіть на нерівній поверхні.
- Виконано модель на міцній металевій рамі, що забезпечує стійке розташування на поверхні. Виникнення, що виникає, повною мірою гаситься, крім того, раму можна використовувати як ручку для транспортування.
- Об'єм паливного бака - 3,6 л.

Артикул для замовлення 9707320-01.

Параметри Мотопомп
Продуктивність м3/год 35
Діаметр з'єднання, мм. 65
Глибина всмоктування макс. м. 7
Висота підйому макс. 55
Вага, кг. 30
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT