Дизельний генератор Genmac Stone G45PS

Новинка
Код товару: G45PS
Виробник: GENMAC
0
В наявності
569520грн.
Знайшли дешевше ?

Модель дизельного генератора Genmac Stone G45PS – мініелектростанція високої потужності, укомплектована професійним дизельним двигуном Perkens 1103A-33TG1 та виробляє максимальну потужність – 40 кВт.
Підходить для побутового чи промислового застосування як універсальний
Може застосовуватися як основне або резервне джерело енергії в побуті, в аварійних службах, на будівництві, в лікарнях, заправних станціях, і т.д.
Genmac Stone G45PS має бак об'ємом 50 літрів і здатний працювати до 6 годин без дозаправки та зупинки.
Вага: 1247 кг. Габарити: 2230x960x1258 мм.

Модель забезпечена оригінальним дизельним двигуном від Perkens. Запускається електричним стартером чи автозапуском. Відрізняється економним споживанням палива. Працює на дизельному паливі. Має вбудований датчик масла з функцією автоматичного відключення апарата, якщо рівень масла гранично низький, а також датчик температури двигуна, що забезпечить безперебійну роботу, та убезпечить від перегріву двигуна.
Стійка та міцна металева рама забезпечує генератору стабільне розміщення та роботу на будь-якій поверхні, дає додатковий захист від випадкових пошкоджень, полегшує перенесення апарату.
Genmac Stone G45PS захищений всепогодним шумопоглинаючим корпусом. Має антикорозійне покриття
Genmac Stone G45PS оснащений синхронним альтернатором. Здатний витримувати змінні навантаження великої амплітуди.
Багатофункціональна панель управління дозволяє контролювати всі процеси, працездатність та параметри дизельного генератора.

Високопотужна мініелектростанція зі збільшеним обсягом паливного бака здатна забезпечити електрикою велике приміське господарство, будівництво або комерційне підприємство. Підійде для потреб ремонтних бригад чи екстрених служб. Універсальний, надійний та довговічний апарат, який може застосовуватися як основне, так і резервне джерело струму.

Параметри Генераторів
Вид палива Дизель
Тип закритий
Номінальна потужність, кВт 36,0
Максимальна потужність, кВт 40,0
Кількість фаз 3
Пуск електростартер
Система охолодження водяна
Паливний бак, л 50,0
Габарити, мм 2230x960x1258
вага, кг 1247,0
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари
Онлайн курсы IT