Бензиновий інверторний генератор SENCI SC 9000 i (D) (газ/бензин)

Новинка
Код товару: SC 9000 i (D)
Виробник: SENCI
0
В наявності
89800грн.
Знайшли дешевше ?

Бензиново-газова однофазна електростанція SENCI SC9000i (D) максимальною потужністю 7.8 кВт (бензин) або 7.5 кВт (газ) та мінімальною 7.2/7.5 кВт – це надійний та практичний інверторний бензогенератор у шумозахисному кожусі. Струм чистого синуса дає ще більше переваг.

Призначається для побутового та напівпрофесійного застосування в ролі резервного або аварійного джерела електроенергії, якщо стаціонарна мережа пошкоджена або недоступна.
Ідеальний для тимчасової подачі електроенергії на дачі, у заміському будинку, у польових умовах, наприклад, на рибалці чи полюванні. Може використовуватись будівельними бригадами. Завдяки виходу з постійним струмом може використовуватися для заряджання акумуляторів. Може працювати на балонному, зрідженому газі чи бензині.

Senci SC 9000 i (D) працює від 4-тактового двопаливного двигуна SC460L від виробника - Senci. Запускається вручну або за допомогою електричного запуску. Великий ресурс двигуна, який становить 10-15 тис. мотогодин.
Працює на бензині та газі, для перемикання з одного виду палива на інший лише потрібно зупинити генератор і переключити заслінку в режим для потрібного виду палива. При цьому ККД двигуна, кількість обертів за хвилину, стабільність напруги зберігаються. Паливний бак генератора Senci SC 9000 i(D) об'ємом 26 літрів.

Панель управління обладнана необхідними індикаторами для повноти інформації про роботу генератора, а також аварійною системою вимкнення. Також є 3 шт. розеток змінного струму, з індивідуальними запобіжниками для кожної та виходом постійного струму 12В.

Однаково стабільно працює як при низькій (до -30 С), так і при високих температурах повітря за будь-якого рівня вологості.

Має компактні розміри: 820 х 640 х 780 мм. Вага: 115 кг.

Параметри Генераторів
Вид палива Бензин/газ
Тип відкритий
Номінальна потужність, кВт 7,2/7,5
Максимальна потужність, кВт 7,5/7,8
Кількість фаз 1
Пуск ручний/електростартер
Система охолодження повітряна
Паливний бак, л 26,0
Габарити, мм 780х820х640
вага, кг 115,0
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари
Онлайн курсы IT