Бензиновий інверторний генератор SENCI SC 9000 I

Новинка
Код товару: SC 9000 I
Виробник: SENCI
0
В наявності
82900грн.
Знайшли дешевше ?

Інверторний генератор моделі SENCI SC 9000 I – це оптимальний варіант для резервного джерела живлення вашого будинку чи офісу, який дозволяє підтримувати будинок в автономному режимі до 9 годин. Генератор має максимальну потужність 8.5 кВт та паливний бак розміром 26 л.

Електростанцію оформлено в шумозахисному кожусі. У комплекті також йдуть ручки та колеса, які полегшують пересування генератора та дозволяють використовувати його для ремонтних мобільних бригад. Компактна інверторна мініелектростанція Senci SC9000i - портативний прилад із мікропроцесором, що виробляє електрику максимально високої якості без перепадів. Працює від 4-тактового бензинового двигуна. Номінальна потужність – 7,5 кВт.

Призначений для побутового застосування як автономне джерело енергії в похідних умовах або резервний генератор при короткочасних неполадках основної електромережі. Незамінний для любителів походів, риболовлі та полювання. Стане в нагоді він і на дачі або в звичайній квартирі при тимчасовому відключенні електрики.

Здатний працювати до 9 годин без перерви.

Стабільно працює в холоді та на спеці, може бути використаний для електроживлення та підзарядки високочутливої техніки, наприклад, ноутбука або смартфона, без використання стабілізатора, чутливої автоматики, що часто застосовується на котлах.

Модель укомплектована чотиритактним двигуном Senci SC460 з повітряним охолодженням. Двигун працює на звичайному бензині та запускається вручну або за допомогою електричного пуску.

Параметри Генераторів
Вид палива Бензин
Тип інверторний
Номінальна потужність, кВт 7,5
Максимальна потужність, кВт 8,5
Кількість фаз 1
Пуск ручний/електростартер
Система охолодження повітряна
Паливний бак, л 26,0
Габарити, мм 820х580х550
вага, кг 115,0
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари
Онлайн курсы IT