Газонокосарка-робот Husqvarna AM 550 (9676502-11)

Новинка
Код товару: 9676502-11
Виробник: Husqvarna
0
В наявності
124999грн.
Знайшли дешевше ?

Роботизована газонокосарка Husqvarna Automower 550 призначена для професійного використання.
Ця модель має дистанційне керування, включаючи відстеження через Husqvarna Fleet Services за допомогою ПК або планшета, а також повне керування газонокосаркою та її налаштування через смартфон.
GPS-навігація та погодний таймер забезпечують рівномірне покриття складних газонів, автоматично адаптуючи частоту скошування до зростання газону.
Газонокосарка-робот Husqvarna Automower 550 працює з усіма типами газонів і справляється з крутими схилами до 45% (24°) з відмінними результатами стрижки навіть у дощову погоду.
Віддалене виявлення об'єктів забезпечує більш високу швидкість скошування та більшу площу.
Міцна ґрунтовна конструкція забезпечує довговічність та надійність.

Функції газонокосарки-роботів Husqvarna Automower 550:
- Husqvarna Fleet Services.
Даний сервіс дає можливість відстежувати та контролювати кілька газонокосарок з вашого смартфона, планшета чи ноутбука. Можна переглянути статус або точне розташування газонокосарки, дати їм команду запустити, зупинити або припаркувати їх до того, як почнеться дощ. Параметри та висоту стрижки дуже легко налаштувати. Отримуйте сигнали тривоги та відстежуйте положення косарки у разі крадіжки звідусіль.
- Дистанційне виявлення об'єктів.
Вбудовані датчики, що використовують ультразвукову технологію, допомагають роботу-газонокосарці виявляти об'єкти, знижувати швидкість та уникати серйозних зіткнень.
- Колісні щітки.
Міцні змінні колісні щітки з поліволокна очищають провідні колеса від обрізків та листя, забезпечуючи покращене зчеплення з поверхнею газону.
- Колеса Terrain.
Потужні колеса з більш грубим та агресивним малюнком протектора забезпечують краще зчеплення та покращені характеристики на схилах та пересіченій місцевості. Відмінне зчеплення навіть зі слизькою поверхнею. Косарка справляється з ухилами до 45%.
- Кнопка паркування на зарядній станції.
Просто натисніть кнопку паркування, щоб повернути газонокосарку на зарядну станцію.
- Ultra-Silent Drive.
Мотор-колеса з 2-ступінчастими редукторами - це нова технологія, що забезпечує безшумну їзду. Забезпечує видатну продуктивність за рівнем шуму, що сприймається, і дозволяє працювати в нічний час або цілодобово і без вихідних у будь-яких районах.
- Електричне регулювання висоти.
Висота скошування швидко регулюється за допомогою електричного регулювання, легко доступного з головного меню або через Automower Connect.
- Погодний таймер.
Регулює робочий час в залежності від швидкості зростання газону, а це означає, що газонокосарка-автомат Husqvarna максимально збільшує час скошування в періоди сильного росту трави. У сонячну чи суху погоду або наприкінці сезону газонокосарка витрачає менше часу на косіння, що знижує знос газону та газонокосарки.
- Автоматичне керування проходами.
Роботизована газонокосарка Husqvarna Automower 550 автоматично розпізнає вузькі проходи та знаходить шлях навіть через найменші проходи. Вона змінюватиме свій маршрут через прохід, щоб уникнути неприємних слідів.
- Спіральне та точкове косіння.
Спіральне косіння - це функція, яка дозволяє датчикам різального диска визначати, коли косарка входить в зону з вищою травою. Після виявлення він перемикає технологію косіння на систематичний спіральний малюнок доти, доки висота трави стане однаковою. Точкову стрижку можна використовувати, коли у вас є ділянка з довшою травою, яку ви хочете підстригти вручну. Наприклад, якщо ви переміщаєте газонні меблі, ви можете поставити газонокосарку на те місце, де вони були раніше, включити вибіркову стрижку, і коли це буде зроблено, газонокосарка Automower переміститься на решту вашого газону.
- Передній бампер.
Гумовий передній бампер робить косарку більш стійкою до зіткнень, що повторюються, з деревами, чагарниками та іншими об'єктами всередині установки.
- Вбудований захист від крадіжки.
Щоб знизити ризик крадіжки, при піднятті газонокосарки подається звуковий сигнал, який можна вимкнути лише за допомогою унікального PIN-коду. Крім того, відстеження за допомогою GPS дозволяє вам у будь-який час відстежувати розташування вашої газонокосарки.
- Тиха робота.
Завдяки унікальній системі різання газонокосарка Automower працює дуже тихо. Він працює в діапазоні 50-60 децибел, що тихіше, ніж ваша звичайна розмова.
- Унікальна система різання.
Газонокосарка Automower 550 оснащена трьома лезами з вуглецевої сталі, встановленими на міцній системі ріжучих дисків. Automower косить трохи трави за раз, але часто. Крихітні обрізки переробляються в газон як природне добриво, внаслідок чого газон виглядає здоровішим.
- Автоматична зарядка.
Коли газонокосарці Husqvarna Automower 550 потрібно більше енергії, вона сама знаходить зворотний шлях до зарядної станції.
- Розклад.
За допомогою легко програмованої функції тижневого таймера можна запланувати тимчасові інтервали для роботи газонокосарки.
- Датчики безпеки та зіткнення.
Ця модель розроблена з урахуванням вимог безпеки. Центральне розташування різального диска забезпечує широке місце між лезами і зовнішнім корпусом косарки. Крім того, леза миттєво зупиняються і забираються всередину, як тільки газонокосарка піднімається або виявляється об'єкт завдяки вбудованим датчикам зіткнення.
- стійкість до погодних факторів.
Газонокосарка Automower 550 є водостійкою і може косити газон навіть під час дощу. Ви можете використовувати налаштування таймера погоди, щоб налаштувати частоту скошування залежно від швидкості росту трави. У періоди сильного зростання газонокосарка коситиме частіше, а в періоди повільного зростання (тобто сухий або пізній сезон) газонокосарка витрачатиме менше часу на скошування.

Артикул для замовлення 9676502-11.

Параметри Газонокосарок
Тип Акумуляторні
Ширина обробки, см 24
Самохідна так
вага, кг 13,5
Параметри Снігоприбиральників
Висота обробки, см 20-60
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT