Газонокосарка-робот Husqvarna AM 450X NERA (9705353-11)

Новинка
Код товару: 9705353-11
Виробник: Husqvarna
0
В наявності
179999грн.
Знайшли дешевше ?

Husqvarna AM 450X NERA (9705353-11) – це високопродуктивна роботизована газонокосарка, яка ідеально підходить для газонів площею до 5000 м². Бездротове встановлення за допомогою програми Automower Connect і комплекту підключення Husqvarna EPOS (додаткове приладдя) надає свободу повністю налаштовуваного догляду за газоном, створюючи віртуальні межі без ризику обриву дротів. Технологія уникнення об’єктів дозволяє зменшити кількість незапланованих зупинок косарки. Віртуальна карта, створена за допомогою GPS, і функція зонального контролю Automower, якою можна скористатися з мобільного телефону, дозволяють створювати робочі зони з різними налаштуваннями та тимчасові неробочі зони. Також можна інтегрувати 450X NERA з розумним будинком, щоб мати можливість використовувати голосове керування за допомогою Alexa або Google Home чи користуватися функціями IFTTT.

Особливості:
- Доступна бездротова інсталяція.
Лінійка газонокосарок Automower NERA з технологією Husqvarna EPOS надає вам свободу повністю налаштовуваного догляду за газоном, дозволяючи створювати віртуальні межі за допомогою супутникової технології замість фізичних дротів.
- Система Automower Zone Control з технологією AIM.
Функція зонального контролю Automower дає змогу легко створювати робочі зони з різними налаштуваннями й тимчасові неробочі зони. Це надає вам більше контролю над газоном, тож ви можете застосовувати різні графіки та висоту скошування для кожної ділянки або заборонити роботизованій газонокосарці працювати на певних ділянках.
- Виявлення та уникнення об'єктів.
Вбудований радар допомагає косарці виявляти об’єкти й уникати їх, зменшуючи ймовірність незапланованих зупинок. Режим виявлення знижує швидкість і пом’якшує зіткнення, а режим уникнення змушує газонокосарку повертати й уникати ударів.
- Додаток Automower Connect.
Насолоджуйтеся зручністю дистанційного керування зі смартфона за допомогою програми Husqvarna Automower Connect. За допомогою програми можна керувати роботизованою газонокосаркою Husqvarna та контролювати її, змінювати налаштування й отримувати легкий доступ до інформації та порад, які зроблять догляд за газоном безтурботним. Залежно від моделі доступне підключення через стільниковий зв’язок, Wi-Fi та Bluetooth.
- GPS навігація.
GPS-навігація забезпечує цілковите охоплення вашого саду завдяки рівномірному розподіленню робіт зі скошування. Система створює карту газону, зокрема ділянок, де встановлено граничні й напрямні дроти. Потім Husqvarna Automower відповідно налаштує схему скошування, щоб забезпечити відмінний результат роботи.
- Технологія AIM (Automower Intelligent Mapping).
Технологія Husqvarna AIM використовує вбудований GPS і датчики вашої роботизованої газонокосарки, щоб створити віртуальну карту газону, а також увімкнути низку розумних функцій Automower. Віртуальну карту можна побачити в додатку Automower Connect, а також обмежувальні та напрямні дроти.
- Інтеграція з розумним будинком (Smart Home).
Сумісність з Amazon Alexa, Google Home та IFTTT для зручного голосового керування й отримання інформації про стан виробу. Це стосується всіх моделей косарок Husqvarna Automower із підключенням до стільникового зв’язку або Wi-Fi, що дозволяє виконувати голосові команди, такі як запуск, зупинка та паркування, отримувати інформацію про стан газонокосарки, просто запитуючи голосового помічника, використовувати її в рамках програм IFTTT тощо. За допомогою Automower Connect також можна інтегрувати свою роботизовану косарку в систему Gardena Smart System, щоб забезпечити одночасне скошування і зрошування газону.
- Інтерфейс Automower Access.
Automower Access забезпечує легку взаємодію з користувачем завдяки кольоровому дисплею високої роздільної здатності, колесу вибору й індикаторам стану, а також дозволяє інтуїтивно керувати газонокосаркою. Графічна мова інтерфейсу інтуїтивно інтегрується з програмою Automower Connect, забезпечуючи бездоганну зручність роботи.
- Порт для аксесуарів Automower.
Порт для аксесуарів, що дозволяє підключати приладдя для додаткових функцій і технологій, доступний у лінійці моделей Automower NERA. Одним із прикладів є комплект підключення Husqvarna EPOS Plug-In Kit, який дозволяє створити бездротову систему для налаштування меж газону.
- Серія Automower X-Line.
Husqvarna Automower X-Line —  найповнофункціональніша лінійка, розроблена для тих, хто хоче найкращу газонокосарку-робот. Оснащено пакетом функцій X-Line, включаючи Automower Connect із системою відстеження крадіжки GPS, навігацією з підтримкою GPS, світлодіодними фарами, переднім гумовим бампером і дизайном X-Line.
- Захист від крадіжки за допомогою GPS.
Косарка оснащена системою GPS для відстеження її поточного місцеположення та мінімізації ризику крадіжки. Через програму Automower Connect на ваш пристрій надходитимуть сповіщення про місцезнаходження вашої газонокосарки.
- Систематичне скошування в проходах.
Газонокосарку можна налаштувати на автоматичне перемикання схеми скошування з довільного на систематичний режим у вузьких проходах. Це зменшує кількість поворотів і зіткнень, які зазвичай виникають у вузьких проходах, мінімізуючи ризик утворення колій і псування газону.
- Система FOTA - Firmware-Over-The-Air.
Легко оновлюйте програмне забезпечення самостійно за допомогою програми Automower Connect, щоб отримати доступ до нових функцій та оновлень.
- Таймер погоди.
Налаштування робочого часу відповідно до швидкості зростання газонної трави означає, що газонокосарка Husqvarna Automower буде максимізувати процес скошування в періоди сильного росту трави. У сонячну і / або суху погоду, а також в кінці сезону, газонокосарка буде витрачати менше часу на скошування, що скоротить ймовірність пошкодження газону і газонокосарки.
- Режим Rewilding Mode.
Режим Rewilding Mode створено, щоб надати можливість вашому саду повернутися в природний стан. У разі його активації 10 % вашого газону буде автоматично виділено під зону відновлення дикої природи. Косарка Automower не заїжджатиме в цю зону стільки часу, скільки ви забажаєте, і ви можете будь-коли змінити розмір чи форму зони відновлення дикої природи, перемістити чи видалити її. Ця функція доступна в таких моделях: 405X, 415X, 430X NERA, 435X AWD та 450X NERA; користувачі отримуватимуть сповіщення про оновлення через програму Automower Connect. Для використання режиму Rewilding Mode у моделях 430X NERA та 450X NERA має бути встановлено обмежувальний дріт.
- Автоматичне керування в проходах.
Husqvarna Automower автоматично розпізнає вузькі проходи та знаходить дорогу навіть у найменших проходах. Він змінюватиме свій маршрут проходом, щоб уникнути неприємних слідів.
- Датчик температури (Frost guard).
Роботизована косарка автоматично перериває графік скошування в мороз, допомагаючи захистити газон від пошкодження.
- Функція Spot cutting.
Спеціальна функція Spot cutting призначена для швидкого скошування обмеженої ділянки високої трави. Це особливо корисно для ділянок, наприклад, під садовими меблями, коли меблі прибрали. Розташуйте газонокосарку в потрібному місці з високою травою та активуйте функцію Spot cutting (точкового скошування). Косарка включить спіральний метод руху, а коли закінчить скошувати дану ділянку, відновить роботу в автоматичному режимі з випадковим методом руху.
- Функція Target Height.
Для покращення якості газону функція Target Height автоматично знижує висоту скошування від MAX до заданої висоти протягом 10 днів.
- Профілі налаштувань.
Створіть кілька профілів з індивідуальними налаштуваннями, щоб спростити спільний доступ до газонокосарки на різних ділянках. Завдяки особистим іменам у кожному профілі та системі можна легко перемикатися між різними налаштуваннями за допомогою меню косарки.
- Електричне регулювання висоти скошування.
Електричне регулювання висоти скошування робить зручним налаштування потрібної висоти через програму Husqvarna Automower Connect. Налаштування також доступні з головного меню газонокосарки.
- Легке очищення.
Зовнішню частину та днище роботизованої косарки можна легко промити за допомогою садового шланга. Знімна верхня кришка та корпус забезпечують легке чищення й доступність.
- Низькі викиди вуглецю.
Під час роботи з ним викиди вуглецю будуть значно меншими, ніж при роботі з аналогічним виробом, який оснащено двигуном внутрішнього згорання. Цей акумуляторний виріб не створює шкідливих викидів CO₂ під час роботи, без втрати потужності та якості, на яку ви очікуєте від продукції Husqvarna.

Артикул для замовлення 9705353-11.

Параметри Газонокосарок
Ширина обробки, см 24
Висота обробки, см 2-6,0
Бічний викид ні
вага, кг 15,0
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT