Газонокосарка-робот Husqvarna AM 430X NERA (9705352-11)

Новинка
Код товару: 9705352-11
Виробник: Husqvarna
0
В наявності
139999грн.
Знайшли дешевше ?

Вдосконалена газонокосарка-робот Husqvarna AM 430X NERA (9705352-11) забезпечує чудові результати на складних газонах площею до 3200 м². Досягає точного скошування з віртуальними межами за допомогою програми Automower Connect і комплекту: базової станції Husqvarna EPO та модуля Plug-in Kit, доступного як додатковий аксесуар. Розроблений для досягнення естетичної досконалості та оснащений інтелектуальними функціями, такими як інтелектуальне уникнення об’єктів, керування схилом до 50% нахилу та навігація за допомогою GPS. Для персоналізованого газону створіть кілька робочих зон і зон тимчасової заборони перебування на своєму смартфоні за допомогою Automower Zone Control.

Особливості:
- Доступна бездротова інсталяція. Сумісна з інтелектуальним комплектом: базова станція Husqvarna EPOS та модуль Plug-in, що дає змогу створити віртуальні межі за допомогою супутникової технології замість фізичних дротів.
- Система Automower Zone Control дозволяє створювати робочі зони та зони заборони скошування за допомогою програми Automower Connect.
- Вбудована технологія допомагає роботу виявляти та уникати об’єкти, зменшуючи ризик незапланованих зупинок.
- Можливе повне керування зі свого смартфона за допомогою додатку Husqvarna Automower Connect. Можна керувати та контролювати робот-газонокосарку Husqvarna – звільняючи вас від потреби скошувати газон.
- Бортова система GPS створює віртуальну карту ділянки, потім Husqvarna Automower фіксує, які частини саду вона обробляє, і відповідно налаштує схему скошування.
- Продукти, оснащені GPS-відстеженням, негайно починають відстежувати GPS-положення косарок і надсилають сповіщення на ваш пристрій через додаток Automower Connect.
- Порт для аксесуарів, доступний в серії Automower NERA, дає можливість під’єднати аксесуари до газонокосарки, що пропонує додаткові функції та технології. Наприклад, модуль Plug-in, який працює в парі з базовою станцією Husqvarna EPOS, який дозволяє створити бездротову інсталяцію для індивідуального догляду за газоном.
- Датчик температури - роботизована косарка автоматично перериває графік скошування в мороз, допомагаючи захистити газон від пошкодження.
- Спеціальна функція Spot cutting призначена для швидкого скошування обмеженої ділянки високої трави. Це особливо корисно для ділянок, наприклад, під садовими меблями, коли меблі прибрали.
- Висота скошування швидко регулюється за допомогою електричного приводу, легко доступного з головного меню або через додаток Automower Connect з будь якої частину світу.
- Зовнішню та нижню частину роботизованої косарки можна мити садовим шлангом. Для обслуговування верхній корпус можна легко зняти за допомогою інструменту, який вкладено під кришкою, щоб легко чистити.

Артикул для замовленя 9705352-11.

Параметри Газонокосарок
Тип Акумуляторні
Ширина обробки, см 24
Самохідна так
вага, кг 14,6
Параметри Снігоприбиральників
Висота обробки, см 20-60
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT