Ексцентрикова шліфувальна машина Metabo SXE 3125

Новинка
Код товару: 600443500
Виробник: Metabo
0
Немає в наявності
5445грн.
Знайшли дешевше ?

Ексцентрикова шліфувальна машина Metabo SXE 3125 (600443500) вийшла на ринок в 2015 році і відрізняється від конкурентів балансом чудової якості обробки, відмінної продуктивності і доступною ціною. Машинка увібрала в себе найкращі know-how «старшої» моделі SXE 425 Turbotec, але дозволяє значно заощадити в ціні.
Електронна система регулювання обертів Metabo Vario (V) – ефективне оброблення матеріалів різної твердості.
Корпус виготовлений з алюмінієвого спала, відлитого під тиском, що значно підвищує надійність інструменту та точність обробки.
Висока точність і відмінна якість складання дозволяють досягти не тільки ефективності в роботі, але й дати майстру комфорт. Низький рівень вібрації, ергономічні рукоятки та зручна накладка SoftGrip значно знижують стомлюваність та роблять роботу з Metabo SXE 3125 приємною та комфортною.
Ця модель також обладнана ефективною системою відведення пилу. Підошва має безліч отворів, через які виводиться шліфований матеріал і потрапляє в текстильний мішок, який дуже легко чистити. Крім цього, інструмент обладнаний патрубком для підключення пилососу.
Липучка опорної тарілки виготовлена ​​за технологією Velcro, що гарантує швидку та ефективну зміну робочого оснащення, а також чудову зносостійкість підошви.

Комплектація Metabo SXE 3125 у валізі:
- опорна тарілка на липучці
- текстильний мішок-пилозбірник
- шестигранний ключ
- пластикова валіза

Артикул для замовлення 600443500

Параметри ексцентрикових шліфувальних машин
Потужність, Вт 310
Діаметр шліфувального круга, мм 125
Амплітуда коливань, мм 3,0
Кількість оборотів, об/хв 4000-12000
вага, кг 1,5
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари
Онлайн курсы IT