Дизельний генератор SENCI SCD 13000 Q TE (380V)

Новинка
Код товару: SCD 13000 Q TE
Виробник: SENCI
0
В наявності
146900грн.
Знайшли дешевше ?

Дизельний генератор Senci SCD 13000 Q TE (380V) – електростанція середньої потужності, укомплектована професійним дизельним двигуном та виробляє максимальну потужність – 11 кВт.

особливості:
- Генератор оснащений дизельним двигуном. Запуск електричного стартера на акумуляторі або автозапуску.
- Senci SCD 13000 Q TE (380V) захищений всепогодним шумопоглинаючим корпусом, який зменшує шум. Має антикорозійне покриття, що забезпечує стабільну роботу навіть в умовах підвищеної вологості.
- Дизельна генераторна установка укомплектована блоком АВР, який дозволяє швидко та майже невідчутно для підключеної техніки перейти з живлення від основної мережі на резервний генератор. Перемикання здійснюється автоматично.
Може застосовуватися як основне або резервне джерело енергії. Завдяки наявності системи АВР, генератор може використовуватися для забезпечення об'єктів підвищеної надійності електропостачання, такі як: медичні установи, виробничі лінії, банки, заправні станції, інкубатори та інших випадках, коли важлива безперебійна подача струму і безперервна робота підключених електроприладів.
- Генератор Senci SCD 13000 Q TE має бак об'ємом 26 літрів і здатний працювати тривалий час без дозаправки та зупинки.
– Панель керування обладнана необхідними індикаторами для повноти інформації про роботу генератора, а також аварійною системою вимкнення. Також на панелі знаходяться розетки змінного струму, вихід постійного струму 12 В, мультиметр.
- Проста система запуску спрацьовує навіть при роботі в низьких температурах. Електричний пуск дозволяє увімкнути генератор лише одним натисканням на кнопку або поворотом ключа.
- Генератор однаково стабільно працює як при низькій (до -30 С), так і при високих температурах повітря за будь-якого рівня вологості.
- Вага: 260 кг. Габарити: 1310х730х900 мм.

Параметри Генераторів
Вид палива Дизель
Тип закритий
Номінальна потужність, кВт 10,0
Максимальна потужність, кВт 11,0
Кількість фаз 1
Пуск електростартер
Система охолодження повітряна
Паливний бак, л 26,0
Габарити, мм 1310х730х900
вага, кг 265,0
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари
Онлайн курсы IT