Мотокоса AL-KO BC 400 B (113784)

Новинка
Код товару: 113784
Виробник: AL-KO
0
Немає в наявності
9599грн.
Знайшли дешевше ?

Опис мотокоса AL-KO BC 400 B (113784):
Універсальна, дуже легка та зручна мотокоса для самостійної незалежної роботи
Легко запускається за допомогою 2-тактового двигуна зі шнуровим пусковим стартером, подвійним колінчастим валом на підшипниковій опорі та міцною кутовою передачею для тривалого терміну служби
Захист металевого бака для високої безпеки та довговічності
Точне керування завдяки регульованій, зручній велосипедній ручці. Вбудовані елементи керування з Fast & Easy. Легка установка та намотування ріжучої волосіні без відкривання шпульки мотокоси.

Самостійне, незалежне косіння, коли Ви забажаєте: AL-KO BC 400 B переконує в ефективних результатах косіння завдяки зарекомендованій та перевіреній якості пристроїв AL-KO. Без кабелів і часу на зарядку акумулятора, бензиновий мотокоса з шириною захвату на вибір 41 см (ліска) або 25 см (ніж) працює в садах середніх розмірів, на луках, на схилах та скрізь, де б Ви не могли використовувати свою газонокосарку там, де необхідне потужне просування.
Мотокоса оснащена велосипедною ручкою, щоб Ви могли безпечно та невтомно працювати. У поєднанні з плечовим ремінцем, що розподіляє вагу на плечі, ручка дозволяє чітко керувати мотокосою. Автоматика забезпечує оптимальне регулювання довжини волосіні для косіння (крім режиму роботи з ножем).

Технічні характеристики бензинової мотокоси AL-KO BC 400 B (113784):
Завдяки 2-тактним двигунам останнього покоління потужністю 1,25 кВт, який легко запускається, ця мотокоса забезпечує потужне скошування трави, цією мотокосою зможе комфортно та безпечно користуватися як початківець, так і досвідчений садівник. Вона допоможе Вам косити будь-яку ділянку - то на великих газонах, у високій траві на полі, то в підліску.
Універсальний пристрій завдяки змінній шпульції ширину захвату 41 см можна за короткий час замінити металевим ножем 25 см, що входить до комплекту - все це для легкого процесу косіння ділянки та легкого та середнього ступеня складності! Легке управління косою та регульований подвійний ремінь через плече із захистом стегон забезпечують ефективну роботу та швидкі результати косіння на газоні, а також біля огородження та вздовж стін. Оптимальна довжина волосіні під час косіння регулюється автоматично, крім режиму роботи ножа.
Мотокоса не залежить від часу заряду акумулятора та кабелів - Ваш плюс на великих газонах та віддалених ділянках.
Для Вашої безпеки та навколишнього середовища: незважаючи на потужний бензиновий двигун, модель BC 400 B проста та безпечна у використанні, особливо для досвідчених садівників та початківців, завдяки своєму ергономічному дизайну, оптимальному розподілу ваги та зручній ручці та ременю. Стабільний, міцний захист металевого бака захищає від пошкоджень та надійно запобігає витіканню бензину.

Артикул для замовлення 113784

Параметри Тримерів та Мотокос
Тип Бензинові
Потужність, кВт 0,я
Потужність, л/с 1,22
Об'єм двигуна, см 39,8
Ріжучий механізм волосінь/ніж
Ширина обробки ліс/ніж, см 41/25
Тип рукоятки Велосипедна
вага, кг 7,6
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT