Мотокоса AL-KO BC 330 B (113758)

Новинка
Код товару: 113758
Виробник: AL-KO
0
В наявності
9999грн.
Знайшли дешевше ?

Опис мотокоси AL-KO BC 330 B (113758):
Універсальна, дуже легка та зручна мотокоса для самостійної незалежної роботи
Легко запускається за допомогою 2-тактового двигуна зі шнуровим пусковим стартером, подвійним колінчастим валом на підшипниковій опорі та міцною кутовою передачею для тривалого терміну служби
Захист металевого бака для високої безпеки та довговічності
Точне керування завдяки регульованій велосипедній зручній ручці. Вбудовані елементи керування. З функцією Fast & Easy. Легка установка та намотування ріжучої волосіні без відкривання шпульки мотокоси.

Технічні характеристики бензинової мотокоси AL-KO BC 330 L
Завдяки 2-тактним двигунам останнього покоління, що легко запускається, ця мотокоса забезпечує потужне косіння трави. Цією мотокосою зможе комфортно та безпечно користуватися як початківець, так і досвідчений садівник. Вона допоможе Вам обробляти будь-яку поверхню місцевості – то на великих газонах, у високій траві на полі, то у підліску.
Універсальний пристрій завдяки змінній ріжучій головці Шулько: шпулька із шириною захвату 41 см можна за короткий час замінити металевим ножем із шириною захвату 25 см, що входить у комплект, все це для легкого процесу косіння на газонах легкого та середнього ступеня складності! Легке управління мотокосою та регульований подвійний плечовий ремінь та із захистом стегон забезпечують ефективну роботу та швидкі результати косіння на газонах, а також біля огорож та уздовж стін. За допомогою автоматики Ви зможете легко оптимальну довжину волосіні під час косіння, для цього просто треба торкнутися землі головкою шпульки мотокоси (крім режиму роботи ножа).
Мотокоса не залежить від часу заряду акумулятора та кабелів - це Ваш плюс на великих газонах та віддалених ділянках.
Для Вашої безпеки та навколишнього середовища: незважаючи на потужний бензиновий двигун, модель BC 330 B проста та безпечна у використанні, особливо для садівників та початківців, завдяки своєму ергономічному дизайну, оптимальному розподілу ваги та зручній велосипедній ручці та ременю. Стабільний, міцний захист металевого бака захищає від пошкоджень та надійно запобігає витіканню бензину.

Артикул для замовлення 113758

Параметри Тримерів та Мотокос
Тип Бензинові
Потужність, кВт 0,я
Потужність, л/с 1,22
Об'єм двигуна, см 32,6
Ріжучий механізм волосінь/ніж
Ширина обробки ліс/ніж, см 41/25
Тип рукоятки Велосипедна
вага, кг 7,3
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT