Райдер Husqvarna P 524X (9706015-01)

Новинка
Код товару: 9706015-01
Виробник: Husqvarna
0
Немає в наявності
579999грн.
Знайшли дешевше ?

Husqvarna P524X (9706015-01) – це райдер з бензиновим двигуном та переднім розміщенням деки, призначений для комерційного використання. Компактний та універсальний з шарнірним кермовим керуванням, повним приводом та потужним двигуном Kawasaki. Електричний витяг підвісного обладнання забезпечує ефективну та комфортну роботу. Призначений для компаній з управління об'єктами, спортивних клубів та підрядників, які хочуть мати маневрене рішення для робіт на цілий рік у складних зонах. Поставляється без деки, може бути оснащений комбінованими ріжучими деками 112 і 122 см.

Особливості:
- Чітке керування.
Унікальна шарнірна система кермового керування забезпечує поворот задньої пари коліс. Це гарантує відмінну маневреність та мінімальний радіус повороту.
- Низький центр ваги машини у поєднанні з високоефективною системою повного приводу забезпечує відмінну стійкість на схилах та пагорбах.
- Міцна сталева сходова рама з посиленням у поєднанні з відкритою конструкцією забезпечує чудову зручність обслуговування.
- Потужний гідропідсилювач керма з гідроциліндром робить керування менш стомлюючим.
- OHV-двигун від Kawasaki.
Оснащений V-подібним двоциліндровим двигуном Kawasaki з верхніми клапанами, розташованими під кутом 90°, високоефективною системою змащення, чавунними гільзами циліндрів та двоступінчастим повітряним фільтром каністри. Поєднує в собі виняткову потужність і крутний момент із паливною економічністю та зниженням викидів.
- Універсальне використання.
Широкий вибір ріжучих дек та навісного обладнання зробить вашу фронтальну косарку виключно універсальною у будь-яку пору року.
- Швидкий монтаж/демонтаж різальної деки завдяки спеціальному з'єднанню. Унікальне з'єднання дозволяє міняти навісне обладнання швидко та ефективно без додаткового інструменту.
- Передня ріжуча дека забезпечує чудовий огляд робочої зони та дозволяє виконувати точне обрізання з близької відстані. Низькопрофільна фронтальна ріжуча дека забезпечує неперевершений доступ під парканами, кущами, парковими лавками і т.д.
- Ергономічний інтерфейс оператора для комфортної їзди протягом тривалого робочого часу.
- Легкодоступні елементи керування.
Середовище оператора спроектовано навколо користувача. Панель керування піднята, а всі елементи керування розташовані ергономічно для полегшення доступу. Найчастіше використовувані елементи управління розташовані спереду, а елементи управління, що використовуються рідше, розташовані далі.
- Великі колеса.
Всі 4-4 колеса мають розмір 16-дюймів (передні та задні) для максимальної прохідності та комфорту під час руху.
- Подвійні світлодіодні ліхтарі для збільшення освітленої площі та безпечнішої роботи в темних умовах. Поліпшена видимість як поблизу, так і вдалині.
- Гальмо стоянки з електричним включенням забезпечує безпечне керування оператором як у сидячому положенні, так і в дистанційному режимі за допомогою блоку дистанційного керування FlexiDrive (P 524XR EFI).
- Автомобіль оснащений конструкцією захисту при перекиданні (ROPS) та ременями безпеки, сертифікованими за п'ятьма міжнародними стандартами, включаючи вимоги OSHA та SAE. ROPS забезпечує безпечну їзду оператора.
- Електричні передні та задні розетки для живлення та керування навісним обладнанням. Проста установка, потрібна лише один раз, підходить для будь-якого навісного обладнання, що потребує електричного керування. В комплект входить розетка, електропроводка та перемикачі для панелі керування (придбаються як окремий аксесуар).
- Комерційна трансмісія.
Високопродуктивні поршневі насоси з регульованими характеристиками та окремими коробками для передньої та задньої осі.
- Для підвищення довговічності весь задній візок виготовлений з цільного ковкого чавуну.
- Підвищена надійність.
Рестайлінг серії Husqvarna X включає кілька поліпшень. Ці оновлення включають більш надійну і модернізовану систему ременів ВОМ, зносостійку підніжку з гофрованого сталевого листа і більш надійну педальну систему. Для більшої жорсткості та надійності положення регулювання висоти зрізу також було перенесено на ріжучу деку.
- Змащувані оправки для простоти обслуговування та збільшення терміну служби.
- Сервісна позиція. Позиція обслуговування на ріжучій деці полегшує очищення та обслуговування.
- Готовий до використання комбінованої колоди.
Підготовлено для високопродуктивної та унікальної колоди Combi. Розроблений для забезпечення першокласних результатів різання, пропонує два методи різання в одній деці; мульчування чи задній викид. Виготовлений із цільного шматка сталевої пластини і має оптимізовану по потоку конструкцію, що забезпечує найкращий у своєму класі результат мульчування.

Артикул для замовлення 9706015-01.

Параметри Тракторів та Райдерів
Тип Бензиновий
Потужність, Вт 13900
Потужність, л.с. 18,9
Об'єм двигуна, см 726,0
Об'єм паливного бака, л. 21,0
Тип запуску Електричний
Ширина обробки, см 112-122
Висота обробки, см 25-75
Регулювання висоти зрізу 7 ступенів
вага, кг 433,0
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT