Гриль AL-KO MB 4000

Новинка
Код товару: 134223
Виробник: AL-KO
0
Немає в наявності
32999грн.
Знайшли дешевше ?

Опис Гриль AL-KO MB 4000:
4 високоякісні газові пальники з нержавіючої сталі 304 (3,5 кВт)
Надійна, інтегрована система запалювання
Індикатор температури контролю приготування
Додатковий бічний пальник для розширеного режиму приготування (3,0 кВт)
Кришка з великим оглядовим вікном

Високоякісний, стильний гриль із порошковим покриттям чорного рояльного лаку та аплікаціями із нержавіючої сталі безпосередньо від лідера ринку з Нової Зеландії. Він переконує і чудовим зовнішнім виглядом, і насамперед технічними деталями та тонкощами, які привертають увагу лише на другий погляд. Цей газовий гриль буде не лише візуально привабливим серцем вашого відкритого простору, але й робить саме те, що має: ідеальний гриль із безліччю функцій на високому рівні.

Деталі газового грилю MB4000:
Гриль підігрівається чотирма високоякісними газовими пальниками, виготовленими з міцної нержавіючої сталі марки 304. Інтегрована система запалення надійно працює в додатку. Для контролю рівня приготування гриль має індикатор температури та велике вікно у кришці. Це дозволяє вам у будь-який час і легко контролювати свої прийоми їжі. Корпус гриля, грати та пластина гриля емальовані, що забезпечує виняткову довговічність.

З правого боку гриль має дошку, що знімається, а також контейнер з нержавіючої сталі для інгредієнтів або сміття. Зліва знаходиться додатковий бічний пальник, який пропонує розширений варіант приготування. У самій духовці є додаткова зона, щоб тримати їжу теплою.

Як практична деталізація пропонується вбудований відкривач для пляшок. Ви можете зручно зберігати балон з газом у закритій шафі з подвійними дверцятами. Для транспортування гриль має чотири замикаються ролики. Цей гриль поставляється із захистом від ультрафіолету.

Боковий пальник газового гриля Masport MB 4000 потужністю 3,0 кВт пропонує, наприклад, розширену зону для приготування соусів.

Поверхня гриля розділена на грати для гриля: таким чином, ви завжди досягаєте чудових результатів, чи хочете ви готувати гамбургери, м'ясо чи овочі.

Завдяки великому оглядовому вікну, ви завжди можете стежити за їжею в газовому грилі MB 4000.

Технічні характеристики:

Лінійка - Masport
Пальник головного пальника - 4 х 3,5 кВт
Потужність бічного пальника, що горить, - 1 х 3,0 кВт
Гриль - 360x450 мм
Грати для гриля - 325x450 мм
Розміри (ДхШхВ) - 1380x655x1180
Вага (кг) - 55
Грилі від Masport вражають не лише високою якістю виготовлення, а й оптичними центральними елементами у вашому саду.
 

Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT