Обприскувач акумуляторний Husqvarna 318iS20 (9706510-02)

Новинка
Код товару: 9706510-02
Виробник: Husqvarna
0
В наявності
5299грн.
Знайшли дешевше ?

Обприскувач Husqvarna 318iS20 (9706510-02) - універсальний ранцевий обприскувач з живленням від акумуляторної батареї, розроблений для роботи повний робочий день на одному заряді акумулятора. Він зручний у використанні, оснащений зручною ергономічною підкладкою. З постійною потужністю та регульованим регулятором тиску для точного дозування.
Обприскувач постачається з акумулятором, зарядним пристроєм, конусною/струмевою та віяловою насадками.

Особливості:
- Ергономічні м'які ремені з нагрудною пряжкою рівномірно розподіляє вагу, зменшуючи навантаження на плечі та спину. Забезпечує комфортну роботу.
- Розроблений з великою горловиною резервуара, що полегшує наповнення рідини, заощадить час і зусилля. Він також містить напівпрозорий резервуар із вимірювальну шкалу, що полегшує контроль рівня рідини.
- Штанга з нержавіючої сталі має високу якість і розроблена для захисту від корозії. Для додаткової зручності під час зберігання та транспортування можна надійно прикріпити штангу до резервуару.
- Ергономічний кран. Покращена пластикова рукоятка з максимальним контролем розбризкування.
- Знімна літій-іонна акумуляторна батарея забезпечує ефективне накопичення та передачу енергії. До 7 годин роботи на одному заряді акумулятора. (Макс. час роботи при 2 барах із соплом воронка).
- Обприскувач має добре розташовану панель керування для регулювання тиску під час роботи.
- Повністю закрита нижня частина - основа з чотирма опорами забезпечує виняткову стабільність. Міцна основа мінімізує ризик перекидання.
- Обприскувач має об’єм 20 літрів і вагу в сухому стані лише 4,5 кг, тому його легко переносити. Велика верхня ручка додатково підвищує його мобільність, забезпечуючи легке транспортування.

Артикул для замовлення: 9706510-02.

Параметри обприскувачів
Тип Акумуляторний
Вольтаж, В 12
Місткість резервуара, л 20,0
Тиск розпилення, бар 2
вага, кг 4,5
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари
Онлайн курсы IT