Кущоріз акумуляторний Husqvarna 215iHD45, без АКБ та ЗП (9705365-01)

Новинка
Код товару: 9705365-01
Виробник: Husqvarna
0
Немає в наявності
6499грн.
Знайшли дешевше ?

Husqvarna 215iHD45 (9705365-01) - двосторонні акумуляторні ножиці для живоплоту, підходять для будь-якого типу живоплоту. Легкі і добре збалансовані ножиці дуже прості в запуску та використанні, з преміальним дизайном, продуктивністю зрізання та довговічністю. Оснащені оновленим цифровим інтерфейсом користувача, суцільнометалевим редуктором і безщітковим електродвигуном, який не потребує обслуговування, достатньо потужні, щоб зрізати навіть більш товсті гілки, ніж зазвичай.

Особливості:
- Під час роботи з Husqvarna 215iHD45 викиди вуглецю значно меншими, ніж при роботі з аналогічним виробом, який оснащено двигуном внутрішнього згорання. Цей акумуляторний виріб не створює шкідливих викидів CO₂ під час роботи, без втрати потужності та якості.
- Прості в управлінні та інтуїтивно зрозумілою клавіатурою. Оснащений світлодіодними індикаторами, що показують стан батареї, і твердими кнопками для кращого контролю.
- Виріб автоматично вимикається, якщо його залишити без нагляду, що дає змогу продовжити строк служби акумулятора та знизити ризик травмування.
- Безщітковий двигун для більшої ефективності, довшого терміну служби та рідшого обслуговування порівняно із щітковими двигунами. Оскільки щіток немає, виключається тертя, тому енергія не втрачається і двигун не перегрівається. Це також усуває потребу в обслуговуванні або заміні зношених щіток і надає додаткові переваги від покращеної продуктивності та більшого крутного моменту.
- Режим savE™ максимізує час роботи, знижує рівень шуму та зберігає термін служби акумулятора за рахунок зниження кількості обертів на хвилину. Ідеально підходить для завдань, які не потребують повної потужності. Просто натисніть кнопку, щоб увімкнути або вимкнути режим savE™.
- Гнучка система живлення від акумулятора Husqvarna BLi-X із напругою 36 В підходить і для домашніх робіт будь-якої складності, і для професійного використання. Один акумулятор можна використовувати у кількох інструментах, а широкий вибір моделей, від легких вбудованих до ранцевих акумуляторів, дає змогу легко знайти індивідуальне й потужне рішення, яке ідеально відповідає вашим потребам. Усі акумулятори забезпечують високу продуктивність і створені для використання протягом тривалого часу, їх можна швидко заряджати та замінювати для безперервної роботи інструмента.
- Акумулятор розміщується у виробі горизонтально, що зменшує ризик потрапляння бруду, води, стружки й пилу до акумуляторного відсіку, що могло б спричинити проблеми зі з’єднанням. Крім того, це покращує розподіл ваги та збалансованість інструмента, роблячи його більш зручним у використанні та покращуючи маневреність. Наскрізна конструкція корпусу також забезпечує високий ступінь гнучкості, оскільки дозволяє використовувати акумуляторні блоки різних розмірів.
- Компактність і легкість для комфортного, ергономічного використання та меншого навантаження на тіло.
- Низький рівень шуму сприяє створенню приємного робочого середовища та зменшує дискомфорт для людей навколо.

Поставляється без акумулятора та зарядного пристрою!

Артикул для замовлення: 9705365-01.

Параметри Кущорізів
Тип Від акумулятора
Вольтаж, В 36,0
Ємність акумулятора, Ah -
Довжина шини, см 45,0
Відстань між ножами, мм 33,0
вага, кг 3,2
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT