Кущоріз акумуляторний Husqvarna 522iHD60, без АКБ та ЗП (9704660-01)

Новинка
Код товару: 9704660-01
Виробник: Husqvarna
0
В наявності
15999грн.
Знайшли дешевше ?

Кущоріз акумуляторний Husqvarna 522iHD60 (9704660-01) - це легкі і добре збалансовані 36-вольтові ножиці для живої огорожі для професійного використання. Потужність еквівалентна бензиновим ножицям. Ці акумуляторні ножиці для живоплоту оптимізовані для більш частого підстригання, мають високошвидкісну передачу та 60-сантиметрові двосторонні гострі леза, заточені з трьох сторін. Розмістіть батарею у виробі для бездротової маневреності або максимізуйте час роботи за допомогою спеціального адаптера для підключення до ранцевої батареї.

Особливості:
- Найвища продуктивність різання в асортименті акумуляторних ножиць Husqvarna.
- Низька загальна вага в асортименті кущорізів Husqvarna завдяки оптимізованим компонентам і легкому двигуну.
- Леза із загартованої сталі, оптимізована геометрія зубів і висока швидкість ножів підвищують продуктивність під час роботи.
- Даний виріб працює з будь-яким внутрішнім акумулятором у системі 36 В BLi-X. Крім того, щоб зменшити вагу в руках і збільшити час роботи, виріб також можна підключити до ранцевої батареї або акумуляторів на ремені.
- Високоефективна акумуляторна система BLi-X 36 В пропонує широкий спектр варіантів, від легких інтегрованих до ранцевих батарей. Акумулятори 36 В створені для тривалого використання, швидко заряджаються та ще швидше замінюються. Акумуляторна система BLi-X дозволяє гнучко використовувати різні інструменти Husqvarna.
- Husqvarna 522iHD60 відповідає класифікації IPX4 щодо стійкості до дощу. Це робить його довговічним та надійним інструментом, який можна використовувати цілий рік за будь-яких погодних умов.
- Ефективні антивібраційні амортизатори поглинають вібрацію, щадять руки оператора.
- Завдяки оптимізованому центру ваги ножиці для живоплоту добре збалансовані, що забезпечує гарну маневреність.
- Форма передньої ручки забезпечує плавний перехід від горизонтального до вертикального положення. Задня ручка з кутом нахилу для кращого контролю.
- Задню ручку можна встановити в п’яти різних положеннях, щоб полегшити обрізання живоплоту з боків і зверху.
- Редуктор з зубчастими шестернями також можна повертати вручну за допомогою стандартного інструменту, що забезпечує легке та економне обслуговування леза.
- Програмне забезпечення, яке запобігає застряганню ножів або допомагає вивільнити ножі, якщо вони застрягли.
- Клавіатура дуже проста в експлуатації та оснащена світлодіодним індикатором, що показує стан батареї.
- 3-швидкісний режим дозволяє максимізувати час роботи та продуктивність різання, регулюючи максимальну швидкість ножа відповідно до поточних умов роботи.
- Низький рівень шуму створює приємну робочу атмосферу та дозволяє працювати довше навіть у більшості громадських місць. Рівень шуму на 13 дБ(А) нижчий, ніж бензинових.
- Акумулятор розміщується у виробі горизонтально, що зменшує ризик потрапляння бруду, води, стружки й пилу до акумуляторного відсіку, що могло б спричинити проблеми зі з’єднанням. Крім того, це покращує розподіл ваги та збалансованість інструмента, роблячи його більш зручним у використанні та покращуючи маневреність. Наскрізна конструкція корпусу також забезпечує високий ступінь гнучкості, оскільки дозволяє використовувати акумуляторні блоки різних розмірів.
- Спеціально розроблений акумуляторний адаптер до ножиць для живоплоту, щоб безпроблемно використовувати під час роботи із зовнішніми акумуляторами. Доступний як аксесуар.
- Літій-іонний акумулятор забезпечує високу потужність, надійність роботи і тривалий термін служби, як бензинові аналоги, але без будь-яких прямих викидів. Крім того, на одній зарядці ви виконуєте стільки ж,скільки на одному баку бензину.
- Під час роботи з ним викиди вуглецю будуть значно меншими, ніж при роботі з аналогічним виробом, який оснащено двигуном внутрішнього згорання. Цей акумуляторний виріб не створює шкідливих викидів CO₂ під час роботи, без втрати потужності та якості, на яку ви очікуєте від продукції Husqvarna.

Поставляється без акумулятора та зарядного пристрою!

Артикул для замовлення: 9704660-01.

Параметри Кущорізів
Тип Від акумулятора
Вольтаж, В 36,0
Ємність акумулятора, Ah -
Довжина шини, см 60,0
Відстань між ножами, мм 30,0
вага, кг 3,6
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT