Кущоріз акумуляторний Husqvarna 322iHD60, без АКБ та ЗП (9704664-01)

Новинка
Код товару: 9704664-01
Виробник: Husqvarna
0
Немає в наявності
9999грн.
Знайшли дешевше ?

Кущоріз акумуляторний Husqvarna 322iHD60 (9704664-01) - акумуляторні ножиці для живоплоту забезпечують високоякісні зрізи з високою потужністю. Їх легкий ергономічний дизайн має збалансовану задню рукоятку та перемикач режимів для адаптації потужності та часу роботи до поточної роботи. Вдосконалений цифровий інтерфейс, зі світлодіодними кнопками та компактним розміром і погодозахищеним класом IPX4. Частина акумуляторної системи Husqvarna BLi-X 36V.

Особливості:
- Під час роботи з ним викиди вуглецю будуть значно меншими, ніж при роботі з аналогічним виробом, який оснащено двигуном внутрішнього згорання. Цей акумуляторний виріб не створює шкідливих викидів CO₂ під час роботи, без втрати потужності та якості, на яку ви очікуєте від продукції Husqvarna.
- Завдяки 3-швидкісному режиму ви можете регулювати вихідну потужність відповідно до поставленого завдання, щоб максимізувати час роботи.
- Завдяки зручній клавіатурі можна оптимізувати продуктивність виробу простим натисканням кнопки. Оснащено світлодіодними індикаторами, що показують стан заряду акумулятора, і міцними жорсткими кнопками для кращого контролю.
- Виріб автоматично вимикається, якщо його залишити без нагляду, що дає змогу продовжити строк служби акумулятора та знизити ризик травмування.
- Гнучка система живлення від акумулятора Husqvarna BLi-X із напругою 36 В підходить і для домашніх робіт будь-якої складності, і для професійного використання. Один акумулятор можна використовувати у кількох інструментах, а широкий вибір моделей, від легких вбудованих до ранцевих акумуляторів, дає змогу легко знайти індивідуальне й потужне рішення, яке ідеально відповідає вашим потребам. Усі акумулятори забезпечують високу продуктивність і створені для використання протягом тривалого часу, їх можна швидко заряджати та замінювати для безперервної роботи інструмента.
- Компактність і легкість для комфортного, ергономічного використання та меншого навантаження на тіло.
- Husqvarna 322iHD60 відповідає класифікації IPX4 щодо стійкості до дощу. Це робить його довговічним та надійним інструментом, який можна використовувати цілий рік за будь-яких погодних умов.

Поставляється без акумулятора та зарядного пристрою!

Артикул для замовлення: 9704664-01.

Параметри Кущорізів
Тип Від акумулятора
Вольтаж, В 36,0
Ємність акумулятора, Ah -
Довжина шини, см 60,0
Відстань між ножами, мм 30,0
вага, кг 3,3
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT