Акумуляторні ножиці Stil HSA 86 (48510113526)

Новинка
Код товару: 48510113526
Виробник: Stihl
0
Немає в наявності
9999грн.
Знайшли дешевше ?

STIHL HSA 85 (48510113526) - це високопродуктивні та безшумні акумуляторні ножиці. Оптимізована відстань між зубцями для стрижки товстих гілок. Відмінно підходять для професійного використання на ділянках з нормованим рівнем шуму, парках, а також для ландшафтних та садових робіт. Ножі загострені з обох боків.

особливості:
- Захист від порізів: збільшена відстань між лезами дозволяє пристрою впоратися навіть із дуже товстими гілками.
- Електродвигун STIHL : безщітковий електродвигун (EC), що не вимагає технічного обслуговування, гарантовано збільшує час роботи пристрою в режимі експлуатації, а також ресурс роботи інструменту. Управління двигуном здійснюється за рахунок нового електронного обладнання STIHL (EC), що розпізнає рівень навантаження, наприклад, при роботі з товстими гілками, та регулює оберти двигуна так, щоб частота ходів у процесі різання залишалася незмінною. Оптимізований редуктор із захистом від навантаження робить інструмент більш стабільним.
- Двосторонній ніж: садові мотоножиці STIHL із загостреними з двох сторін лезами чудово ріжуть як вертикально, так і горизонтально. Завдяки використанню обох сторін ножа ними також зручно підстригати огорожу в кутах.
- Дворучне перемикання: одночасне натискання обох перемикачів, на ручці та задній рукоятці, дозволяє легко та швидко запустити інструмент. Заднім важелем можна плавно регулювати швидкість ножа - цим досягається охайний та точний різ. Дворучне перемикання з однаковим успіхом може використовувати як правша, так і шульга.
- Рукоятка-скоба: ергономічна ручка-скоба ідеально підходить для робіт у будь-якому напрямку та дозволяє заощадити сили під час роботи.
- Захист напрямної, що входить до стандартної комплектації, суттєво полегшує обрізання гілок біля поверхні землі або вздовж стін та, крім того, захищає чимось від пошкоджень.
- Функціональний дизайн: корпус двигуна має гладку поверхню та округлі обриси. Тому гілки не чіпляються за інструмент під час роботи. Крім того, садові ножиці менше забруднюються та легше очищаються.
- Для захисту ножів та безпечного транспортування садові акумуляторні ножиці оснащені захисними чохлами.

Поставляється без акумулятора та зарядного пристрою!

Артикул для замовлення 48510113526.

Параметри Кущорізів
Тип Від акумулятора
Вольтаж, В 36,0
Ємність акумулятора, Ah
Довжина шини, см 62,0
Відстань між ножами, мм 26,0
вага, кг 3,3
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT