Акумуляторний подовжений кущоріз AL-KO НТА 2050

Новинка
Код товару: 113539
Виробник: AL-KO
0
В наявності
4799грн.
Знайшли дешевше ?

Опис акумуляторного подовженого кущорізу AL-KO НТА 2050:
Легкий, зручний та гнучкий бездротовий кущоріз
Великий радіус дії до 3,5 м робочої висоти завдяки надзвичайно довгому штоку та поворотній шині
Робота без втоми завдяки приводу з низьким рівнем вібрації, гарному балансу пристрою та ергономічній формі керування
Безпечний ніж з діамантовим шліфуванням довжиною 51 см та із захистом від ударів
Тихий без шкідливих викидів та без кабелів, з акумулятором EasyFlex 20 V / 2,5 Аh (акумулятор та зарядний пристрій входять до комплекту поставки)

Акумуляторний кущоріз високих живоплотів AL-KO HTA 2050 - підтримуйте живоплоти без кабелів і легко

За допомогою акумуляторного кущоріз AL-KO HTA 2050 та його ножа з діамантовим шліфуванням, обрізка живоплоту для Вас буде проходити легко та якісно. Якісний 51-сантиметровий захисний ніж забезпечує швидкий та акуратний зріз з оптимальним захистом для людей та пристрою. Пристрій спеціально розроблений для високих огорож, з якими Ви можете досягати робочої висоти до 3,5 м з надзвичайно довгим штоком. Завдяки гнучкій шині Ви можете дістатися до важкодоступних ділянок на висоті живоплоту та забезпечити точний зріз по всьому радіусу дії. Регульована ергономічна ручка з кількома кутами нахилу забезпечує безпечну і комфортну роботу в будь-якому положенні. Кущоріз HTA 2050 для живоплотів від акумулятора сім'ї EasyFlex. Якщо потрібно, Ви можете керувати різними пристроями EasyFlex з одним і тим же акумулятором - і заощаджувати гроші.
Акумуляторний кущоріз HTA 2050 для високих живоплотів значно легше, ніж багато бензинових кущорізів для живоплоту, всього 3,5 кг, включаючи акумулятор. Пристрій з маловібраційним електродвигуном і хорошим розподілом ваги, а також ергономічними ручками дозволяє добре врівноважувати керування пристроєм і працювати невтомно на високих живоплотах - навіть над головою! Якісний, надійний пластиковий корпус має тривалий термін експлуатації. Ви можете працювати до 45 хвилин з одним зарядом літій-іонного акумулятора EasyFlex 20 В/2,5 Ач. Порожню батарею можна зарядити приблизно за 50 хвилин. Літій-іонний акумулятор довговічний, легкий в обслуговуванні, не розряджається самостійно, не має ефекту пам'яті та легко заряджається.

Артикул для замовлення 113539

Параметри Кущорізів
Тип Від акумулятора
Вольтаж, В 20,0
Ємність акумулятора, Ah 2,5
Довжина шини, см 51
Відстань між ножами, мм 16,0
Тривалість автономної роботи, хв 45
Час зарядки акумулятора, год 50
вага, кг 3,15
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT