Газонокосарка STIHL RM 448.3 V (WB410113415)

Новинка
Код товару: WB410113415
Виробник: Stihl
0
Немає в наявності
22999грн.
Знайшли дешевше ?

Газонокосарка бензинова Stihl RM 448.3 V (WB410113415) розроблена для інтенсивного використання на газонах та присадибних ділянках середньої площі, завдяки компактному виконанню з найкращого боку зарекомендувала себе під час роботи у вузьких та важкодоступних місцях.

Модель операції зі скошування рослинності виконує з максимальною точністю та акуратністю, у ролі ріжучого елемента виступають добре заточені ножі. Варто звернути увагу на високу якість зрізу, що досягається завдяки попередньому підйому трави повітряними потоками, що створюються лезом, розташованим у корпусі.

Особливості та переваги Stihl RM 448.3 V:
- Конструкція має варіо-колісний привід, за рахунок чого досягається хороша прохідність схилами, пагорбами, нерівними поверхнями. Газонокосарка Stihl RM 448.3 V є самохідною.
- Виконання пристрою в міцному полімерному корпусі забезпечує захист від механічних пошкоджень, ударів, які найчастіше трапляються під час роботи в безпосередній близькості від стін та огорож.
- Для врахування особливостей місцевості передбачена можливість регулювання висоти скошування в 7 положеннях, в діапазоні 20-100 мм. Таким чином, косарка швидко адаптується до поставлених завдань, встановлена висота зрізу відображається на шкалі інтуїтивно зрозумілого вигляду.
- Забезпечує плавний хід та покращену маневреність колеса з протектором, що має гладкий вигляд. Завдяки такому виконанню не залишається слідів, поверхня газону не ушкоджується.
- Гарантує максимальний комфорт і зручність в керуванні ергономічна ручка м'якого вигляду, що поглинає вібрацію, що виникає. На руки та передпліччя немає додаткового навантаження.
- З метою транспортування та зберігання газонокосарка легко складається, присутні швидкознімні затискачі Quick-Fix.
- Зрізану траву можна багаторазово подрібнювати, згодом вона стає природним добривом, є опція мульчування.

Артикул для замовлення WB410113415.

Параметри Газонокосарок
Тип Бензинові
Потужність, кВт 2,8
Потужність, л.с. 3,8
Ширина обробки, см 46,0
Висота обробки, см 20-100
Регулювання висоти зрізу 7 ступенів
Об'єм травозбірника, л 52,0
Самохідна да
Бічний викид да
Мульчування да
Матеріал корпуса пластик
вага, кг 32,0
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT