Газонокосарка STIHL RM 443.3 (WB400113405)

Новинка
Код товару: WB400113405
Виробник: Stihl
0
Немає в наявності
15999грн.
Знайшли дешевше ?

Газонокосарка бензинова Stihl RM 443.3 (WB400113405) є оптимальним варіантом для наведення порядку на газонах і присадибних ділянках середньої площі. Модель ефективно функціонує у складних умовах експлуатації, відмінно працює у вузьких та важкодоступних місцях, у безпосередній близькості до стін, огорож.

Гарантує ідеальну ріжучу здатність добре заточений ніж, що зрізає рослинність з максимальною точністю та акуратністю. Перед скошуванням трава попередньо піднімається повітряними потоками, які створюються лезом, розташованим у корпусі. Це призводить до високої якості зрізу.

Особливості та переваги Stihl RM 443.3:
- Для виконання гарного зчеплення без пошкодження поверхні газону конструкція виконана на гладких колесах, які не залишають слідів.
- Легкі колеса газонокосарок STIHL міцні та довговічні. Щоб легко маневрувати при стрижці газону, вони мають профіль тяги.
- Висота трави, що скошується, регулюється в 7-ми положеннях, встановлюється в діапазоні 20-100 мм. Це дозволяє враховувати особливості місцевості, швидко адаптуючи техніку до вирішення конкретного завдання.
- У ролі приводу виступає надійний двигун Stihl, який створює та підтримує стабільний крутний момент, що сприяє ефективній роботі косарки. Мотор забруднює довкілля шкідливими викидами щонайменше, витрачає бензинове паливо економічно.
- Корпуси газонокосарок та аераторів STIHL виготовляються з високоякісного удароміцного, термо- та УФ-стійкого полімеру.
- У корпус вбудовано дві ручки для перенесення. Вони дозволяють швидко розвантажувати газонокосарку та перевертати її на бік.
- Забезпечує максимальну зручність при користуванні косаркою ергономічна ручка з м'якою накладкою, яка ефективно пом'якшує вібрацію, що виникає. Таким чином на руки та передпліччя не буде дискомфорту та втоми.
- Ніж створює потужний потік повітря в аеродинамічному корпусі, що піднімає траву перед скошуванням і задує скошену траву в травозбірник через вбудовану систему повітроводів.
- Місткий травозбірник на 52 л, що заповнюється раціональним чином, гарантує автономну експлуатацію без зупинок та перерв. Про необхідність випорожнення збірника інформує індикатор.
- Завдяки спрямованим вниз повітряним отворам та закритій кришці травозбірника скошена трава та пил не вилітають вгору. Травозбірник, що складається з двох частин, спрощує відкривання та спустошення.
- Монрукоятка, що складається, полегшує роботу з газонокосаркою і зняття травозбірника. Крім того, вона забезпечує економію місця під час зберігання або транспортування. Рукоятка регулюється відповідно до зростання користувача без використання інструменту.

Артикул для замовлення WB400113405.

Параметри Газонокосарок
Тип Бензинові
Потужність, кВт 2,1
Потужність, л.с. 2,8
Ширина обробки, см 41,0
Висота обробки, см 20-100
Регулювання висоти зрізу 7 ступенів
Об'єм травозбірника, л 52,0
Самохідна ні
Бічний викид да
Мульчування да
Матеріал корпуса пластик
вага, кг 26,0
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT