Газонокосарка STIHL RM 443.3 V (WB400113425)

Новинка
Код товару: WB400113425
Виробник: Stihl
0
Немає в наявності
18999грн.
Знайшли дешевше ?

Газонокосарка бензинова Stihl RM 443.3 (WB400113425). V чудово підходить для використання на газонах та територіях середньої площі, де потрібно якісно зрізати траву, підтримувати чистоту та порядок. Модель відповідає всім вимогам і стандартам, значно меншою мірою забруднює навколишнє середовище шкідливими викидами, а рівень шуму, що видається, не перевищує допустимий.

Завдяки компактному виконанню продуктивно працює у складних експлуатаційних умовах, у безпосередній близькості до стін, огорож. Гарантує феноменальну ріжучу здатність добре заточений ніж, здатний захоплювати за прохід смугу шириною 410 мм.

Особливості та переваги Stihl RM 443.3 V:
- Техніка має інноваційний привід варіо-колісного типу, це гарантує плавність ходу, хорошу прохідність схилами, нерівностями.
- Є функція мульчування, тому зрізана трава може бути природним добривом, попередньо подрібнившись.
- Створює і підтримує стабільний крутний момент бензиновий двигун Stihl, що витрачає паливо економічно. Мотор запускається плавно і рівно за будь-якої погоди, систематичного обслуговування не потребує.
- Передбачена можливість урахування особливостей місцевості та швидкої адаптації до поставлених завдань, достатньо встановити необхідну висоту зрізу в діапазоні 20-100 мм. Система скошування є центральною, 7-ми ступінчастою.
- Хорошу прохідність забезпечують гладкі колеса з протектором, пошкодження поверхні газону не відбувається, зчеплення покращене.
- Комфортне керування досягається за рахунок виконання м'якої ручки за законами ергономіки. Вібрація, яка виникає, ефективно гаситься, на руки і передпліччя не буде додаткового навантаження.
- Для зручного транспортування та зберігання косарки є швидкознімні затискачі Quick-Fix, котрі використовуються при складанні техніки.

Артикул для замовлення WB400113425.

Параметри Газонокосарок
Тип Бензинові
Потужність, кВт 2,1
Потужність, л.с. 2,8
Ширина обробки, см 41,0
Висота обробки, см 20-100
Регулювання висоти зрізу 7 ступенів
Об'єм травозбірника, л 52,0
Самохідна да
Бічний викид да
Мульчування да
Матеріал корпуса пластик
вага, кг 26,0
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT