Газонокосарка STIHL RM 443.3 T (WB400113415)

Новинка
Код товару: WB400113415
Виробник: Stihl
0
Немає в наявності
17999грн.
Знайшли дешевше ?

Газонокосарка бензинова Stihl RM 443.3 T (WB400113415) розроблена для обробки ділянок і територій середньої площі, відповідає всім вимогам і стандартам. Модель продуктивно працює у вузьких/важкодоступних місцях, чому сприяє виконання компактного вигляду.

Відмінна якість зрізу досягається за рахунок того, що перед скошуванням рослинності трава попередньо піднімається повітряними потоками, які створюються лезом, розташованим у корпусі.

Особливості та переваги Stihl RM 443.3 T:
- Косарка є самохідною, має привід на колеса. Завдяки цьому досягається ідеальна прохідність, у тому числі по схилах, нерівностях та пагорбах.
- Завдяки технології ReadyStart двигун бензинової газонокосарки STIHL запускається надійно і з мінімальними зусиллями як при холодному запуску, так і при теплому запуску.
- Ніж із закрилками. Ніж створює потужний потік повітря в аеродинамічному корпусі, що піднімає траву перед скошуванням і задує скошену траву в травозбірник через вбудовану систему повітроводів.
- Є функція мульчування, тому зрізана трава може багаторазово подрібнюватись. Згодом вона стає природним добривом.
- Легкі колеса газонокосарок STIHL міцні та довговічні. Щоб легко маневрувати при стрижці газону, вони мають профіль тяги.
- Гарантують хороші зчеплення з поверхнею газону гладкі колеса з протектором, при переміщенні слідів та плям не залишається.
- Для зручного поводження є м'яка ручка, виконана за законами ергономіки. Виникає вібрація ефективно гаситься, таким чином при управлінні людина не відчуватиме дискомфорту і втоми.
- У корпус вбудовано дві ручки для перенесення. Вони дозволяють швидко розвантажувати газонокосарку та перевертати її на бік.
- За один прохід захоплюється смуга шириною 41 см, система скошування є центральною, 7-ступінчастою. Передбачена можливість регулювання висоти зрізу в діапазоні 20-100 мм, що дозволяє швидко адаптувати техніку до різних умов експлуатації, повною мірою враховувати особливості місцевості.
- Забезпечує автономну експлуатацію без перерв та зупинок місткий травозбірник на 52 л, що має індикатор наповненості. Завдяки спрямованим вниз повітряним отворам та закритій кришці травозбірника скошена трава та пил не вилітають вгору. Травозбірник, що складається з двох частин, спрощує відкривання та спустошення.
- Косарка легко складається в рекордно короткі терміни, полегшують цей процес затискачі швидкознімного типу Quick-Fix.
- Монрукоятка, що складається, полегшує роботу з газонокосаркою і зняття травозбірника. Крім того, вона забезпечує економію місця під час зберігання або транспортування. Рукоятка регулюється відповідно до зростання користувача без використання інструменту.

Артикул для замовлення WB400113415.

Параметри Газонокосарок
Тип Бензинові
Потужність, кВт 2,1
Потужність, л.с. 2,8
Ширина обробки, см 41,0
Висота обробки, см 20-100
Регулювання висоти зрізу 7 ступенів
Об'єм травозбірника, л 52,0
Самохідна да
Бічний викид да
Мульчування да
Матеріал корпуса пластик
вага, кг 26,0
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT