Газонокосарка STIHL RM 253.3 (WB220113405)

Новинка
Код товару: WB220113405
Виробник: Stihl
0
Немає в наявності
14499грн.
Знайшли дешевше ?

Газонокосарка бензинова Stihl RM 253.3 (WB220113405) найкраще скошує рослинність на газонах та присадибних ділянках, рекомендована до використання на території площею 1800 м2.

Модель має добре продуману ергономіку, виконана в стильному дизайні, зовнішній вигляд приємний. За один прохід захоплюється смуга шириною 51 см, таким чином, за більш короткий період часу можна обробляти територію більшої площі.

Особливості та переваги Stihl RM 253.3:
- Функція ReadyStart, яка значно спрощує запуск одним ривком за шнур стартера; Запуск здійснюється за будь-яких температурних режимів
- Косарка відмінно переміщається територією на гладких колесах, створюється гарне зчеплення. При пересуванні не залишається слідів, поверхня не ушкоджується.
- Легкі колеса газонокосарок STIHL міцні та довговічні. Щоб легко маневрувати при стрижці газону, вони оснащені профілем тяги.
- Ніж із закрилками. Ніж створює потужний потік повітря в аеродинамічному корпусі, що піднімає траву перед скошуванням і задує скошену траву в травозбірник через вбудовану систему повітроводів.
-  Забезпечує автономну експлуатацію без зупинок та перерв місткий травозбірник на 55 л, заповнення якого відбувається раціональним чином. Про необхідність спорожнення інформує індикатор.
- Від механічних пошкоджень, ударів та ультрафіолетового випромінювання косарка захищена корпусом з міцної листової сталі, що гарантує тривалий термін служби.
- Необхідна висота скошування легко встановлюється, регулюється в діапазоні 20-100 мм. Задана висота зрізу встановлюється на шкалі інтуїтивно зрозумілого вигляду. Центральне налаштування висоти скошування дозволяє відрегулювати необхідну висоту скошування за допомогою зручного механізму – швидко та просто.
- З метою комфортного керування ручка виконана м'якою, вібрація, яка виникає, ефективно гаситься, знижується навантаження з рук і передпліч.
- Для зручного транспортування та зберігання косарка з легкістю складається за допомогою швидкороз'ємних затискачів Quick-Fix, місця займає набагато менше у складеному стані.
- Зрізана трава може багаторазово подрібнюватись, згодом вона стає природним добривом, є функція мульчування.
- Моноручка (комфортне керування завдяки зручному керму, що регулюється по висоті в 2 положеннях).

Артикул для замовлення WB220113405.

Параметри Газонокосарок
Тип Бензинові
Потужність, кВт 1,8
Потужність, л.с. 2,4
Ширина обробки, см 51,0
Висота обробки, см 20-100
Регулювання висоти зрізу 7 ступенів
Об'єм травозбірника, л 55,0
Самохідна ні
Бічний викид да
Мульчування да
Матеріал корпуса сталь
вага, кг 31,0
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT