Газонокосарка STIHL RM 248.3 T (WB210113415)

Новинка
Код товару: WB210113415
Виробник: Stihl
0
Немає в наявності
15499грн.
Знайшли дешевше ?

Газонокосарка бензинова Stihl RM 248.3 T (WB210113415) ефективно функціонує на газонах середньої площі, виконує акуратний зріз трави, тим самим підтримує лад на присадибній ділянці.

Відмінна якість зрізу досягається за рахунок того, що ніж ідеально заточений, перед початком скошуючи рослинність попередньо піднімається повітряними потоками, які створюються лезом, розташованим в корпусі.  Просте управління центральним семиступінчастим регулюванням висоти стрижки з висотою стрижки від 20 до 100 мм забезпечує надзвичайно точну стрижку газону. Великий 52-літровий травозбірник забезпечує швидке косіння без багатьох перерв. Для зручного поводження кермо ергономічного вигляду регулюється по висоті, під індивідуальні особливості оператора.

Особливості та переваги Stihl RM 248.3 T:
- Є привід на колеса, за рахунок чого досягається додаткова маневреність та плавність ходу при переміщенні по схилах, пагорбах, пагорбах. Косарка є самохідною.
- Оптимальне зчеплення виконують гладкі колеса з протектором, поверхня газону не ушкоджується, слідів не залишається.
- Легкі колеса газонокосарок STIHL міцні та довговічні. Щоб легко маневрувати при стрижці газону, вони оснащені профілем тяги.
- Корпус газонокосарки виконаний із листової сталі, що дозволяє працювати агрегатом навіть у суворих умовах. Виконання конструкції у міцному корпусі гарантує захист внутрішніх елементів від механічних пошкоджень та ударів, які часто трапляються під час експлуатації у вузьких та важкодоступних місцях. Крім того, корпус усуває негативну дію ультрафіолету на важливі частини.
- Ніж із закрилками. Ніж створює потужний потік повітря в аеродинамічному корпусі, що піднімає траву перед скошуванням і задує скошену траву в травозбірник через вбудовану систему повітроводів. Гарно підстрижений та чисто прибраний газон гарантований
- Ширина смуги, що захоплюється, встановлена ​​на рівні 46 см, висота скошування регулюється в 7-ми положеннях, встановлюється в діапазоні 20-100 мм. Це дозволяє враховувати особливості місцевості, легко адаптуючи косарку до вирішення конкретного завдання. Центральне налаштування висоти скошування дозволяє відрегулювати необхідну висоту скошування за допомогою зручного механізму – швидко та просто.
- Забезпечує максимально комфортне керування ергономічна ручка з м'якою накладкою, яка знижує вібрацію на руки та передпліччя за рахунок її поглинання.
- Скошену рослинність можна не тільки збирати в травозбірник і викидати в бік, а й подрібнювати багаторазово, є функція мульчування.

Артикул для замовлення WB210113415.

Параметри Газонокосарок
Тип Бензинові
Потужність, кВт 1,8
Потужність, л.с. 2,4
Ширина обробки, см 46,0
Висота обробки, см 20-100
Регулювання висоти зрізу 7 ступенів
Об'єм травозбірника, л 52,0
Самохідна да
Бічний викид да
Мульчування да
Матеріал корпуса сталь
вага, кг 26,0
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT