Газонокосарка-робот Solo by AL-KO Robolinho 450 W (127618)

Новинка
Код товару: 127618
Виробник: Solo by AL-KO
0
Немає в наявності
44999грн.
Знайшли дешевше ?

Опис газонокосарки-робота Solo by AL-KO Robolinho 450 W (127618):
Цілком автоматизоване косіння газону площею до 450 м². Дуже тихе косіння з 60 дБ (А)
Підходить для вузьких проходів та маленьких кутів завдяки компактній роботі та інтелектуальному управлінню
Легка установка та експлуатація
Дуже легка у використанні програма AL-KO inTouch через WLAN. Шлюз і ключ більше не потрібні
Висока маневреність і мала вага.
Термін служби ножа в 4 рази більше завдяки геометрії з обертанням вправо-ліворуч. Справляється з нахилами до 35% завдяки високопрохідним профільним колесам.

Маленький, компактний та рухливий. Robolinho 450 W доглядає ваш сад повністю автоматично.  Завдяки інтелектуальному підключенню до системи «Розумний сад» ви не тільки надійно косите газон, але й отримуєте багато вільного часу.

Robolinho 450 W був розроблений інженерами в Німеччині, його виробляють в Австрії – тому садова техніка AL-KO гарантує лише найкращу якість. Довговічні компоненти та вдосконалена технологія роблять Robolinho надійним супутником та помічником для щоденного догляду за газоном у вашому саду. Робот-газонокосарка надзвичайно легка в установці, а базова станція налаштовується швидко. Сучасне програмне забезпечення та інтуїтивно зрозуміле керування за допомогою дисплея полегшують вам догляд за газоном, коли і де ви хочете.

Технічні характеристики робота газонокосарки Robolinho 450 W:
Розумне обслуговування саду та розумна робота в саду є частиною справжнього з Robolinho 450 W. Завдяки апаратному забезпеченню, вже встановленому в робот-газонокосарку, легке підключення через програму AL-KO inTOUCH можливе вже без проблем. Все це працює через Wi-Fi. Дуже тиха робота без шкідливих викидів забезпечує приємну роботу, отримує свою енергію від потужної та довговічної літій-іонної батареї на 2,2 Ач/18 W. Це означає, що робота-газонокосарку AL-KO можна без проблем використовувати у святкові дні чи вночі. Спеціально розроблена технологія руху у поєднанні із шириною зрізу 20 см забезпечує ефективний догляд за газоном на площах до 450 м². Легко долаються такі перешкоди, як дерева чи схили до 35%.
При купівлі робота газонокосарки AL-KO кілочки та обмежувальний по периметру кабель не входять до комплекту поставки.

Висоту зрізу можна постійно регулювати від 25 мм до 55 мм, а це означає, що ви можете пристосувати довжину газону до своїх особистих переваг. Технологія різання забезпечує ідеальний зріз, а скошені трави подрібнюються в корпусі косарки та подаються назад на газон як біологічне добриво. Тому з Robolinho 450 W вам не доведеться утилізувати будь-який покіс. Надійна технологія безпеки робота газонокосарки забезпечує максимальну безпеку для людей та тварин.

Артикул для замовлення 127618

Параметри Газонокосарок
Потужність, кВт 0,04
Ширина обробки, см 20
Висота обробки, см 2,5-5,5
вага, кг 7
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT