Газонокосарка-робот AL-KO Robolinho 500 W (119925)

Новинка
Код товару: 119925
Виробник: AL-KO
0
В наявності
50999грн.
Знайшли дешевше ?

Опис газонокосарки-робота AL-KO Robolinho 500 W (119925):
Простота керування за допомогою програми AL-KO inTouch завдяки WiFi. Мережевий шлюз та захисний ключ більше не потрібні.
У повністю автоматичному режимі може викосити площу до 500 кв. Рівень шуму – 60 дБ(А).
Датчики безпеки захищають від травматизму та крадіжки.
Простота в установці та управлінні.
Ефективний косильний механізм із двома ножами. Освоює ухили до 45% завдяки великій тяговій силі коліс.
Висока маневреність та мала вага. Подолає вузькі ділянки до 60 см.
У комплект включені обмежувальний кабель (100 м) та фіксатори кабелю (90 шт.).

Невеликий розмір, компактність та маневреність. Робот Robolinho 500 W подбає про Ваш сад, працюючи в повністю автоматичному режимі. Ви насолоджуєтеся вільним часом, тоді як газонокосарка-робот у поєднанні з системою “Розумного саду” ефективно стриже Ваш газон.
З новою роботизованою газонокосаркою Robolinho та спеціальним додатком Ваш сад стане доглянутим, а система "Розумного саду" реальною. Управління за допомогою програми AL-KO inTouch та мережі WiFi або Amazon Alexa тепер теж можливе.

Модель Robolinho 500 W була розроблена інженерами в Німеччині, виготовлена ​​в Австрії, що гарантує постачання садової техніки AL-KO лише найкращої якості. Довговічні компоненти та зрілі технічні рішення роблять роботів серії Robolinho надійним супутником та помічником по догляду за газоном. Робот-косарка легко і швидко встановлюється і швидко забирається на базову станцію. Технічно зріле програмне забезпечення та інтуїтивно-зрозуміле керування за допомогою сенсорного дисплея гранично полегшує догляд за газоном та дозволяє робити з газоном усе, тоді і там, де Вам хочеться.

Технічні деталі роботизованої газонокосарки Robolinho 500 W:
Ця роботизована газонокосарка працює тихо, без вихлопних газів, шкідливих для довкілля. Шум від вбудованого електродвигуна становить менше 60 дБ, двигун отримує свою енергію від довговічного літій-іонного акумулятора потужністю 2,5 Ач/20 В. Все це дозволяє без проблем користуватися даною моделлю роботизованої газонокосарки AL-KO під час свят і навіть уночі. Розробка власної технології переміщення та ширина різу 20 см гарантує ефективний догляд за газоном площею до 500 кв.м. Робот без проблем впорається з такими перешкодами, як дерева та підйоми з ухилом до 45%.
Можливе плавне регулювання висоти різу від 25 мм до 55 мм, що дозволить налаштувати висоту трави на газоні з урахуванням власних індивідуальних уподобань. Розроблена AL-KO система подвійного різу (DCS) забезпечить гарний різ, а скошена трава додатково подрібнюється в корпусі газонокосарки та повертається на газон як добрива. Тому видаляти скошену траву з газонокосарки Robolinho 500 W не потрібно. Ця роботизована газонокосарка оснащена сенсорною технологією для максимальної безпеки людей та тварин.

Артикул для замовлення 119925

Параметри Газонокосарок
Потужність, кВт 0,05
Ширина обробки, см 20
Висота обробки, см 2,5-5,5
вага, кг 7,6
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT