Газонокосарка-робот AL-KO Robolinho 300 Е (119991)

Новинка
Код товару: 119991
Виробник: AL-KO
0
В наявності
41999грн.
Знайшли дешевше ?

Опис газонокосарки-робота AL-KO Robolinho 300 Е:

Цілком автоматизована газонокосарка здатна косити газони площею до 300 м². Дуже тиха при косіння з 60 дБ (А)
Датчики безпеки захищають від травм та викрадення
Легка установка та експлуатація
Термін служби ножа вчетверо довший завдяки новій геометрії. Справляється з нахилами до 30% завдяки високопрохідним профільним колесам
Завдяки компактній конструкції він просувається через маленькі кути та крізь вузькі проходи
Обмежувальний периметр кабель (100 м) і кілочки (90 штук) входять до комплекту поставки.

Маленький, компактний та рухливий. Робот-газонокосарка Robolinho 300 E доглядає ваш сад повністю автоматично. Насолоджуйтесь вільним часом, поки робот-газонокосарка ефективно косить ваш газон.

Robolinho 300 E був розроблений інженерами в Німеччині, його виробляють фахівці в Австрії – тому садова техніка AL-KO гарантує лише найкращу якість для наших клієнтів. Довговічні компоненти та вдосконалена технологія роблять Robolinho надійним супутником та помічником для щоденного догляду за газоном у вашому саду. Робот-газонокосарка надзвичайно простий у встановленні, а базова станція налаштовується швидко. Сучасне програмне забезпечення та інтуїтивно зрозуміле керування за допомогою дисплея полегшують догляд за газоном, коли і де ви хочете.

Технічні характеристики робота газонокосарки Robolinho 300 E
Тиху роботу без шкідливих викидів забезпечує електричний двигун на 60 дБ цього робота-газонокосарки, який отримує свою енергію від потужної та довговічної літій-іонної батареї на 2,2 Ач/18 В. Це означає, що робота-газонокосарку AL-KO можна без проблем використовувати у святкові дні чи вночі. Спеціально розроблена технологія руху у поєднанні із шириною зрізу 20 см забезпечує ефективний догляд за газоном на площах до 300 м². Такі перешкоди, як дерева або схили до 30%, можуть подолати без особливих проблем.
Висоту зрізу можна постійно регулювати від 25 мм до 55 мм, а це означає, що ви можете пристосувати довжину газону до своїх особистих переваг. Ефективна система різання забезпечує ідеальний зріз, а скошена трава подрібнюється в корпусі косарки та повертається на газон як біологічне добриво. Надійна сенсорна технологія роботи газонокосарки забезпечує максимальну безпеку для людей і тварин.

Артикул для замовлення 119991

Параметри Газонокосарок
Потужність, кВт 0,04
Ширина обробки, см 20
Висота обробки, см 2,5-5,5
вага, кг 7
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT