Газонокосарка-робот Husqvarna AM 315 II (9705268-11)

Новинка
Код товару: 9705268-11
Виробник: Husqvarna
0
В наявності
64999грн.
Знайшли дешевше ?

Husqvarna AM 315 II (9705268-11) – це проста у використанні роботизована газонокосарка, яка підходить для газонів площею до 1500 м². Завдяки компактній 4-колісній конструкції ви можете бути впевнені, що ця газонокосарка забезпечить ідеальні результати скошування як на схилах із нахилом 40 %, так і у вузьких проходах. Косарка проста в очищенні й оснащена захистом від наморозі та погодним таймером, який регулює час скошування відповідно до сезону й перериває графік скошування в разі заморозків. Це усуває непотрібне навантаження на траву. Крім того, у вузьких проходах косарка перемикається в режим систематичного скошування, щоб зменшити кількість поворотів і мінімізувати утворення колій. За допомогою програми Automower Connect ви можете контролювати роботу косарки та керувати нею зі смартфона.

Особливості:
- Додаток Automower Connect.
Насолоджуйтеся зручністю дистанційного керування зі смартфона за допомогою програми Husqvarna Automower Connect. За допомогою програми ви можете керувати роботизованою газонокосаркою Husqvarna та контролювати її, змінювати налаштування й отримувати легкий доступ до інформації та порад, які зроблять догляд за газоном безтурботним. Залежно від моделі доступне підключення через стільниковий зв’язок, Wi-Fi та Bluetooth.
- Систематичне скошування в проходах.
Газонокосарку можна налаштувати на автоматичне перемикання схеми скошування з довільного на систематичний режим у вузьких проходах. Це зменшує кількість поворотів і зіткнень, які зазвичай виникають у вузьких проходах, мінімізуючи ризик утворення колій і псування газону.
- Легке очищення.
Зовнішню частину та днище роботизованої косарки можна легко промити за допомогою садового шланга. Знімна верхня кришка та корпус забезпечують легке чищення й доступність.
- Датчик температури (Frost guard).
Роботизована косарка автоматично перериває графік скошування в мороз, допомагаючи захистити газон від пошкодження.
- Таймер погоди.
Налаштування робочого часу відповідно до швидкості зростання газонної трави означає, що газонокосарка Husqvarna Automower буде максимізувати процес скошування в періоди сильного росту трави. У сонячну і / або суху погоду, а також в кінці сезону, газонокосарка буде витрачати менше часу на скошування, що скоротить ймовірність пошкодження газону і газонокосарки.
- Автоматичне керування в проходах.
Husqvarna Automower автоматично розпізнає вузькі проходи та знаходить дорогу навіть у найменших проходах. Він змінюватиме свій маршрут проходом, щоб уникнути неприємних слідів.
- Віддалені точки старту x3.
Рівномірний результат скошування по всьому газону завдяки можливості розпочати косіння в трьох різних віддалених місцях уздовж запатентованого напрямного дроту, який іде від зарядної станції. Що більша площа газону, то краще й ефективніше буде створити кілька початкових точок.
- Функція Spiral cutting.
Для ефективного косіння на ділянках із високою травою можна активувати режими точкового та спірального скошування. Коли активована функція спірального скошування, датчики різального диска виявляють, коли косарка потрапляє на ділянку з високою травою, і автоматично перемикають інструмент на скошування за систематичною спіраллю. Точкове скошування – це режим швидкого косіння обмеженої ділянки з високою травою. Ця функція особливо корисна для ділянок, на яких зазвичай стоять садові меблі. Розташуйте газонокосарку в потрібному місці та виберіть режим точкового скошування. Косарка буде косити вузькими спіралями, а коли завершить цей цикл, відновить роботу в автоматичному режимі.
- Профілі налаштувань.
Створіть кілька профілів з індивідуальними налаштуваннями, щоб спростити спільний доступ до газонокосарки на різних ділянках. Завдяки особистим іменам у кожному профілі та системі можна легко перемикатися між різними налаштуваннями за допомогою меню косарки.
- Secondary Area.
Створіть додаткову зону, якщо ваш газон має дві ділянки, які не з’єднані проходом для газонокосарки. Щоб створити додаткову зону, потрібно прокласти обмежувальний дріт, створюючи острів навколо цієї ділянки. Після встановлення дроту переміщувати косарку між двома зонами необхідно вручну, і вона коситиме протягом вибраного часу або доки не розрядиться акумулятор.
- Низькі викиди вуглецю.
Під час роботи з Husqvarna AM 315 II викиди вуглецю будуть значно меншими, ніж при роботі з аналогічним виробом, який оснащено двигуном внутрішнього згорання. Цей акумуляторний виріб не створює шкідливих викидів CO₂ під час роботи, без втрати потужності та якості, на яку ви очікуєте від продукції Husqvarna.

Артикул для замовлення 9705268-11.

Параметри Газонокосарок
Ширина обробки, см 22
Висота обробки, см 2-5,0
Бічний викид ні
вага, кг 9,4
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT