Бензопила Husqvarna 562 XP Mark II (9706635-18)

Новинка
Код товару: 9706635-18
Виробник: Husqvarna
0
В наявності
27999грн.
Знайшли дешевше ?

Бензопила Husqvarna 562XP II (9706635-18) була створена для професійних вальщиків, лісорубів, працівників з догляду за деревами та кваліфікованих власників землі. Робочий об'єм циліндра 59,8 см³, а потужність складає 4,7 к.с., що дозволяє пилці виконувати найскладніші види робіт.
Новий незвичайний дизайн не дає змоги відвести погляд від цієї пили.
Маса нових розробок дозволяють працювати з пилкою ефективно і легко. Пила має новаторську конструкцію та наповнена інноваційними рішеннями для ефективної, зручної роботи з великим повітряним фільтром та можливістю встановити 28” шини.
Унікальна технологія двигуна X-Torq забезпечує потужність у широкому діапазоні оборотів, витрачає на 20% менше паливної суміші та виробляє на 75% менше вихлопів.

Особливості:
- Технологія RevBoost забезпечує миттєве прискорення ланцюга для ефективнішого виконання обрізки сучків.
- Автоматичне налаштування AutoTune забезпечує максимальну продуктивність бензопили завдяки постійному автоматичному регулюванню карбюратора. Не потрібно витрачати час на регулювання карбюратора. Завжди забезпечує оптимальні налаштування під час використання палива різного типу та якості, роботи в різних температурних умовах та різної вологості повітря, враховує ступінь забрудненості повітряного та паливного фільтрів.
- Регульований маслонасос полегшує регулювання мастила ланцюга відповідно до умов роботи (довжина шини, вид деревини, тип ланцюга).
- Швидкознімний повітряний фільтр. Зручність при заміні повітряного фільтра та їх очищення.
- Магнезієвий картер. Міцний колінвал витримує високі обороти та складні умови при професійному використанні.
- Трисекційний колінвал. Кований трисекційний колінчастий вал з максимальним терміном служби призначений для роботи в найважчих умовах.
- Система Smart Start. Двигун та стартер розроблені таким чином, щоб можна було запускати інструмент із мінімальним зусиллям. Опір шнура стартера зменшено до 40%.
- Стопорний механізм запобігає ослабленню гайок кріплення пилкової шини.

Артикул для замовлення 9706635-18.

Параметри Ланцюгових Пил
Об'єм двигуна, см 59,8
Тип Бензинові
Потужність, кВт 3,5
Потужність, л.с. 4,7
Довжина шини, см 45
Крок ланцюга 3/8
вага, кг 4,9
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT