Акумуляторна пилка Stihl MSA 70 C-B (MA040115820)

Новинка
Код товару: MA040115820
Виробник: Stihl
0
В наявності
10999грн.
Знайшли дешевше ?

Універсальна пила STIHL MSA 70 C (MA040115820) ефективно допомагає під час зрізання гілок дерев і кущів або при обробці деревини. Вона настільки тиха, що можна працювати без захисту органів слуху, а також у закритих приміщеннях і в шумочутливих зонах.

Завдяки потужному, енергоефективному EC-двигуну та 30 см ріжучій гарнітурі, разом з ланцюгом STIHL 1/4" P Picco Micro 3 (PM3), який постачається в стандартній комплектації і напрямна STIHL Rollomatic E Mini гарантує чистий вам зріз.

Оптимальний баланс пристрою та м’яка ручка з ергономічним важілем пропонує комфорт та забезпечує високий рівень ергономіки. Ви можете використовувати важіль керування з функцією потенціометра, щоб плавно регулювати швидкість вашої ланцюгової пилки.

Швидко та безпечно відрегульовується пильний ланцюг MSA 70 C без інструментів за допомогою системи швидкого натягування ланцюга. Додаткове гальмо ланцюга QuickStop Super підвищує безпеку, оскільки ланцюг зупиняється відразу, як тільки ви відпускаєте нижню ручку. Завдяки прозорому масляному баку можна постійно стежити за рівнем мастила. Для транспортування або зберігання STIHL MSA 70 C можна встановити акумулятор у проміжне положення. Акумуляторна батарея міцно закріплена в пристрої без замикання контактів для проходження струму.

Постачається без акумулятора та зарядного пристою!

Артикул для замовлення MA040115820.

Параметри Ланцюгових Пил
Тип Акумуляторні
Вольтаж, В 36,0
Ємність акумулятора, Ah
Довжина шини, см 30,0
Крок ланцюга 1/4
вага, кг 2,9
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT