Мотопомпа LONCIN LC50HZB23-3.1Q

Новинка
Код товару: LC50HZB23-3.1Q
Виробник: Loncin
0
В наявності
10600грн.
Знайшли дешевше ?

Loncin LC50HZB23-3.1 Q - мотопомпа, призначена для перекачування хімічних рідин.
Особливістю конструкції даного агрегату є те, що він не схильний до дії активних речовин і дозволяє перекачувати навіть хімічні рідини і води з високою концентрацією солі, морської води.

Мотопомпа Loncin LC50HZB23-3.1 Q оснащена професійним двигуном Loncin G160F, об'ємом 163 см3, який володіє достатньою потужністю, щоб в парі з насосом забезпечити перекачування 580 л рідини за 1 хвилину. І підйом її з глибини 6 м на висоту 23 м.

Забезпечується ручним стартером, що дозволяє легко ввести в експлуатацію пристрій навіть за низької температури навколишнього середовища.

Масивна сталева рама забезпечує стійкість мотопомпи на ділянці з нерівним рельєфом. Висока якість складання сприяє зниженню рівня шуму та вібрації.

Loncin LC50HZB23-3.1 Q буде корисна в системах видалення промислових відходів, стоків та в інших випадках, коли мотопомпи для води будуть неефективні.

Універсальний агрегат розроблений для перекачування води та хімікатів. Використовується в різних сферах, включаючи сільське господарство, виробництво, обслуговування басейнів, будівництво. Портативна конструкція обладнання дозволяє використовувати її без прив'язки до джерел електропостачання. Компактні габарити мотопомпи значно спрощують перенесення.

Параметри Мотопомп
Вид палива Бензин
Продуктивність м3/год 35
Потужність, л.с. 5,0
Глибина всмоктування макс. м. 6
Висота підйому макс. 23
Допустимий діаметр частинок макс., мм. 6
Габарити, мм. 550х430х470
Вага, кг. 27
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT