Мотопомпа LONCIN LC 80 WB30-4.5Q

Новинка
Код товару: LC 80 WB30-4.5Q
Виробник: Loncin
0
В наявності
13800грн.
Знайшли дешевше ?

Мотопомпа бензинова LONCIN LC 80 WB30-4.5Q - надійне та ефективне рішення для перекачування води у різних умовах. З високою продуктивністю та міцним двигуном, мотопомпа забезпечує надійну роботу.

Особливості та переваги:
- Мотопомпа має продуктивність 750 л/хв, що дозволяє швидко та ефективно перекачувати воду. З такою потужністю вона здатна обробити до 45 м3 води за годину, забезпечуючи надійну подачу води в потрібному обсязі.
- Призначена для перекачування різних типів рідин, включаючи забруднену і брудну воду. Завдяки цьому вона може використовуватися в різних сферах, таких як будівництво, сільське господарство, аварійні ситуації тощо.
- здатна створювати напір до 30 метрів, що робить її ідеальним інструментом для перекачування води на значні відстані та на різні висоти.
- Оснащена надійним 4-тактним двигуном потужністю 5.5 к.с., який забезпечує стабільну та ефективну роботу. Двигун має об'єм 196 см куб. та один циліндр, працюючи на оборотах 4500 об/хв. Відрізняються легким запуском, надійністю та довговічністю. Мають стабільну вихідну потужність, більш високу ефективність використання палива і більш чистий викид. Крім того, він має масляний датчик рівня моторного масла.
- Має ручний стартер, що полегшує запуск і дозволяє швидко приступити до роботи. Крім того, паливний бак має місткість 3.6 л, що забезпечує достатній запас палива для тривалої роботи.
- Корпус мотопомпи виконаний із міцного матеріалу, забезпечуючи їй довгий термін служби. Завдяки масляному картеру місткістю 0.6 л, двигун залишається надійно змащеним протягом роботи, запобігаючи зносу та пошкодженню.
- Рама виготовлена з міцної труби та забезпечує відмінний захист двигуна та водяного насоса в найекстремальніших умовах.

Параметри Мотопомп
Вид палива Бензин
Продуктивність м3/год 45
Потужність, л.с. 5,5
Глибина всмоктування макс. м. 6
Висота підйому макс. 30
Допустимий діаметр частинок макс., мм. 23
Габарити, мм. 590х480х440
Вага, кг. 41
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT