Акумуляторний повітродув Stihl BGА 60 SET (BA040115948)

Новинка
Код товару: BA040115948
Виробник: Stihl
0
В наявності
12199грн.
Знайшли дешевше ?

Акумуляторна повітродувка STIHL BGА 60 SET 9BA040115948) - приємно тиха, легка та потужна акумуляторна повітродувка з сучасним та ергономічним дизайном. Для здування в купу листя, трави, паперу та гілок. Кругле сопло, ручка з м'яким покриттям та видувна труба з триступінчастим регулятором довжини для оптимального припасування до зростання користувача. Плоске сопло для більшої швидкості повітря доступне як додаткове приладдя.

Особливості:
- Має особливо високу продуктивність очищення, яку ви можете використовувати оптимально контрольовано завдяки регульованій силі обдування.
- Незважаючи на високу продуктивність, повітродувка працює тихо, тому вам не потрібно носити засоби захисту слуху. Це також дозволяє працювати поблизу будинків та в місцях, чутливих до шуму.
- За допомогою акумуляторної повітродувки STIHL BGА 60 SET можна використовувати будь-яку батарею системи STIHL AK для використання.
- Ця повітродувка для листя має регульовану по довжині нагнітальну трубу, оснащену металевим кільцем на своїй круглій насадці. Режим Boost.
- Якщо листя мокре або витоптане, режим форсування забезпечує особливо високу швидкість повітря.
- Передбачено спеціальний отвір для підвішування.

У комплекті йде акумулятор AK 30 та зарядний пристрій AL 101!

Артикул для замовлення BA040115948.

Параметри Садових Пилососів
Тип Акумуляторні
Швидкість потоку повітря км/год 58
вага, кг 3,6
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT