Акумуляторний повітродув Stihl BGA 60 (BA040115904)

Новинка
Код товару: BA040115904
Виробник: Stihl
0
В наявності
5799грн.
Знайшли дешевше ?

Приємно тиха, легка та потужна акумуляторна повітродувка Stihl BGA 60 (BA040115904) із сучасним і ергономічним дизайном. Поставляється без акумуляторної батареї та зарядного пристрою!
Для здування з витратою повітря 780 м ³/год в купу листя, трави, паперу та гілок. Якщо листя мокре або витоптане, режим форсування забезпечує особливо високу швидкість повітря. Потенціометр для індивідуального регулювання потужності вентилятора дає можливість працювати з нижчою швидкістю вентилятора, коли листя особливо сухе.

Повітродувка відрізняється оптимізованим балансом пристрою та продуманою концепцією управління. Завдяки практичному керуванню однією рукою бездротовою повітродувкою можуть користуватися як правші, так і шульги. Кругле сопло, ручка з м'яким покриттям і видувна труба з триступеневим регулятором довжини для оптимального пристосування до зросту користувача. Плоске сопло для більшої швидкості повітря доступне як додаткове приладдя. Металеве кільце навколо сопла слугує для захисту від спрацювання під час роботи.

Незважаючи на високу продуктивність, цей повітродувка працює тихо, тому вам не потрібно носити засоби захисту слуху. Це також дає змогу працювати поблизу будинків і в місцях, чутливих до шуму.
За допомогою акумуляторної повітродувки STIHL BGA 60 ви можете використовувати будь-яку батарею системи STIHL AK.

У корпусі є отвір для підвішування, через який можна надійно повісити пристрій на стіну.                                       

Батарею можна вставити в пристрій у два етапи. У проміжному положенні акумулятор надійно зафіксований в акумуляторному відсіку й у такий спосіб захищений від випадання. Щоб він заробив, акумулятор необхідно повністю вставити в слот. У такий спосіб відбувається контакт з акумулятором.

Артикул для замовлення BA040115904.

Параметри Садових Пилососів
Тип Акумуляторні
Швидкість потоку повітря км/год 58
вага, кг 3,5
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT