Акумуляторні ножиці Husqvarna 525iHE3 (9707049-03)

Код товару: 9707049-03
Виробник: Husqvarna
0
Немає в наявності
19499грн.
Знайшли дешевше ?

Ножиці для живої огорожі Husqvarna 525iHE3 (9707049-03) з живленням від акумулятора з радіусом дії 3 м і фіксованими ножами.

Husqvarna 525iHE3 — це високопродуктивні ножиці для живої огорожі з живленням від акумулятора та радіусом роботи до 3 метрів, розроблені для професійного використання. 65-сантиметрові фіксовані ножі з трьохстороннім заточуванням, забезпечують високу швидкість різання для високої продуктивності під час різання високих, широких або низьких живоплотів. Добре збалансований дизайн, низький рівень вібрації, ергономічні ручки та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувача забезпечують комфортне використання під час тривалої та напруженої роботи. Стандарт IPX4 для використання в будь-яку погоду та активна система охолодження акумулятора забезпечують тривалий час безвідмовної роботи. Інтегровані можливості підключення для легкого підключення до цифрових служб, таких як Husqvarna Fleet Services.

Акумулятор і зарядний пристрій постачаються окремо!

Особливості:
- Висока продуктивність різання. Швидкість різання - 4 400 розріз/хв.
Оптимізована швидкість різання в поєднанні з геометрією ножа з великим отвором зубів для чудової подачі гілок забезпечують високу ефективність і чудові результати різання.
- На відміну від акумуляторних ножиць Husqvarna 525iHF3 (9707051-03) ножиці Husqvarna 525iHE3 (9707049-03) мають функцію регулювання нихилу.
- Безщітковий двигун E-TORQ.
Розроблені Husqvarna двигуни E-TORQ ідеально пристосовані для кожної типу застосування. Безщіткова конструкція мінімізує кількість рухомих частин, а двигуни побудовані таким чином, щоб витримати міцне тривале професійне використання. Двигуни не потребують технічного обслуговування і прослужать протягом усього терміну служби виробу.
- Легкий і добре збалансований.
Вузький і ергономічний дизайн робить його легким і добре збалансованим, дозволяючи вам комфортно працювати в будь-яких ситуаціях.
- Гострі леза.
Леза із загартованої сталі, оптимізована геометрія зубів і висока швидкість ножів підвищують продуктивність під час роботи.
- Вбудоване підключення.
Вироби із вбудованим модулем підключення можна легко підключити до Husqvarna Fleet Services. Дозволяє бачити останнє відоме місцезнаходження кожного виробу, статистику його використання та історію обслуговування – і багато іншого. Це також полегшує оновлення мікропрограми виробу, щоб вона завжди була сумісною з останніми функціями Husqvarna Fleet Services.
- Інтуїтивно зрозуміла клавіатура.
Клавіатура дуже проста в експлуатації та оснащена світлодіодними індикаторами, що показують стан батареї.
- 3-швидкісний режим.
3-швидкісний режим дозволяє максимізувати час роботи та продуктивність різання, регулюючи максимальну швидкість ножа відповідно до поточних умов роботи.
- Погодозахищений (IPX4).
Цей акумуляторний виріб Husqvarna відповідає класифікації IPX4 щодо стійкості до дощу. Це робить його довговічним та надійним інструментом, який можна використовувати цілий рік за будь-яких погодних умов.
- Велике охоплення.
Ножі розроблені таким чином, щоб забезпечити вам велике охоплення, водночас дозволяючи вам працювати ергономічно.
- Гнучка система акумуляторів BLi-X Battery System.
Високоефективна акумуляторна система BLi-X 36 В пропонує широкий спектр варіантів, від легких інтегрованих до ранцевих батарей. Акумулятори в нашій системі 36 В створені для тривалого використання, швидко заряджаються та ще швидше замінюються. Акумуляторна система BLi-X дозволяє гнучко використовувати різні інструменти Husqvarna. Ви завжди знайдете індивідуальне рішення акумулятора, яке ідеально відповідає вашим завданням.
- Металевий корпус.
Міцний, але тонкий металевий корпус є одним із багатьох міцних елементів продукту. Він призначений для захисту двигуна та редктора.
- Ергономічна ручка.
Ергономічна ручка забезпечує комфорт і легкий доступ до елементів керування.
- Ручне прокручування редуктора.
Зубчасте колесо також можна повертати вручну за допомогою стандартного інструменту, що забезпечує легке обслуговування.
- Акумулятор, розміщений горизонтально через корпус виробу (запатентовано).
Акумулятор розміщується у виробі горизонтально, що зменшує ризик потрапляння бруду, води, стружки й пилу до акумуляторного відсіку, що могло б спричинити проблеми зі з’єднанням. Крім того, це покращує розподіл ваги та збалансованість інструмента, роблячи його більш зручним у використанні та покращуючи маневреність. Наскрізна конструкція корпусу також забезпечує високий ступінь гнучкості, оскільки дозволяє використовувати акумуляторні блоки різних розмірів.
- Тиха робота.
Низький рівень шуму створює приємну робочу атмосферу та дозволяє працювати довше навіть у більшості громадських місць. Рівень шуму наших акумуляторних виробів на 13 дБ(А) нижчий, ніж бензинових. Зменшення на 3 дБ(А) зазвичай вважається зниженням рівня шуму вдвічі.

Артикул для замовлення 9707049-03.

Параметри Кущорізів
Тип Від акумулятора
Вольтаж, В 36,0
Ємність акумулятора, Ah -
Довжина шини, см 65,0
Відстань між ножами, мм 30,0
вага, кг 4,6
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари
Онлайн курсы IT