Акумуляторна пилка Stihl MSA 220 C-BQ, 40 см (MA032000023)

Новинка
Код товару: MA032000023
Виробник: Stihl
0
В наявності
16999грн.
Знайшли дешевше ?

Пила ланцюгова Stihl MSA 220 C-B - міцна та потужна акумуляторна пилка для різних сфер застосування таких як догляд за молодими деревами, вибіркова валка, заготівля деревини, обрізка сучків, різання на колоди.
Легка та ергономічна у використанні, зі зручним важелем з функцією плавного регулювання обертів, системою швидкого натягу ланцюга, прозорим баком ланцюгового мастила та металевим зубчастим упором.

Особливості:
- Електродвигун без вугільних щіток STIHL (EC) з електронним керуванням працює дуже ефективно і майже не зазнає механічного зношування. Завдяки високій ефективності вся енергія акумулятора перетворюється на потужну продуктивність. Електронна система постійно стежить за електродвигуном, розпізнає зміни у навантаженні під час роботи та стежить за тим, щоб двигун постійно працював з оптимальною кількістю робочих оборотів.

- Завдяки акумуляторній технології робота акумуляторними пристроями є особливо тихою, тому не вимагає використання навушників і підходить для роботи в житлових зонах, лікарнях та школах.

- Акумуляторна система STIHL PRO:
"PRO" у назві моделі акумуляторного інструменту означає його приналежність до серії акумуляторних інструментів STIHL Lithium-Ion PRO. Цей інструмент сумісний із акумуляторними батареями STIHL серії AP та AR. Такі батареї мають велику потужність та ємність, що особливо важливо для професійного використання.

- Переваги системи швидкого натягу ланцюга: регулювання натягу ланцюга без інструментів та контакту з гострим ланцюгом. Спочатку фіксатором, розташованим збоку на корпусі, послаблюємо кришку ланцюгової зірочки, після чого коліщатком зверху регулюємо натяг ланцюга.

- Ергономічна рукоятка та зручна задня ручка управління з м'яким покриттям забезпечують приємну, невтомну та безпечну роботу в будь-якому положенні.

- Чорне м'яке покриття на задній ручці забезпечує надійне утримання інструменту у будь-якому робочому положенні. Від випадкового натискання на важіль газу захистить кнопка-фіксатор, яку необхідно натиснути, щоб розблокувати і привести в дію важіль газу.

- Система STIHL Ematic складається з шини Ematic, ланцюга Oilomatic та масляного насоса з регулюванням подачі мастила. Особлива конструкція шини та ланцюга змушує кожну краплю олії потрапити саме туди, де вона потрібна для змащування. Це дозволяє скоротити витрати масла на 50%.

- Туман, дощ та інші опади можуть бути різною інтенсивністю. У разі екстремальних умов використовувати інструмент не можна. Тримайте акумулятор подалі від агресивних та забруднених рідин. Після використання акумулятор та інструмент потрібно висушити.

Поставляється без акумулятора та зарядного пристрою!

Артикул для замовлення MA032000023.

Параметри Ланцюгових Пил
Тип Акумуляторні
Вольтаж, В 36,0
Ємність акумулятора, Ah -
Довжина шини, см 40,0
Крок ланцюга 3/8"
вага, кг 2,6
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT