Акумуляторна газонокосарка Husqvarna LC 142i КІТ (9705418-04)

Новинка
Код товару: 9705418-04
Виробник: Husqvarna
0
В наявності
20999грн.
Знайшли дешевше ?

Акумуляторна газонокосарка Husqvarna LC 142i з надзвичайно легким запуском! Компактна та легка акумуляторна газонокосарка, яка дуже проста у використанні. Husqvarna LC 142i є хорошим вибором для швидкого отримання гарного газону. Дуже легкий початок, просто натисніть на важіль і вперед! Ця акумуляторна газонокосарка підходить для невеликих і середніх садів або для скошування невеликих складних ділянок. Має режим SavE для скошування з меншою витратою енергії. Сумісна з системою акумуляторів 36 В. 

Особливості:
- Ергономічне руків'я.
Ергономічне та комфортне руів'я з легкодоступними органами керування.
- Ручки для перенесення.
Зручні передні та задні ручки полегшують підіймання на полиці в складських приміщеннях, повантаження в автомобіль або перенесення по сходах.
- Центральне регулювання висоти скошування.
Швидке та просте регулювання висоти скошування трави. Один важіль дозволяє керувати всією різальною декою.
- Руків'я що складається.
Складана ручка забезпечує зручне зберігання й транспортування.
- Тиха робота.
Низький рівень шуму сприяє комфортній роботі та не турбує оточуючих.
- Система Power Boost.
Автоматичне збільшення швидкості різального диска під час скошування в складних умовах забезпечує додаткову потужність без необхідності самостійного налаштування.
- Режим savE.
Режим savE максимізує час роботи, знижує рівень шуму та зберігає термін служби акумулятора за рахунок зниження кількості обертів на хвилину. Ідеально підходить для завдань, які не потребують повної потужності. Просто натисніть кнопку, щоб увімкнути або вимкнути режим savE.
- Легкий старт.
Скоба і фіксатор забезпечують легкий запуск і зупинку без ризику випадкового запуску. Просто зніміть фіксатор і потягніть скобу вниз, щоб почати косити траву. Якщо зняти зі скоби обидві руки, двигун миттєво зупиниться.
- Легкість в зберіганні та транспортуванні.
Завдяки складаній ручці виріб може ставати більш компактним і займати менше місця при зберіганні.
- Низькі викиди вуглецю.
Обравши цей виріб, ви можете бути впевнені, що під час роботи з ним викиди вуглецю будуть значно меншими, ніж при роботі з аналогічним виробом, який оснащено двигуном внутрішнього згорання. Цей акумуляторний виріб не створює шкідливих викидів CO₂ під час роботи, без втрати потужності та якості, на яку ви очікуєте від продукції Husqvarna.
- Один акумулятор підходить до всіх виробів.
Гнучка система живлення від акумулятора Husqvarna BLi-X із напругою 36 В підходить і для домашніх робіт будь-якої складності, і для професійного використання. Один акумулятор можна використовувати у кількох інструментах, а широкий вибір моделей, від легких вбудованих до ранцевих акумуляторів, дає змогу легко знайти індивідуальне й потужне рішення, яке ідеально відповідає вашим потребам. Усі акумулятори забезпечують високу продуктивність і створені для використання протягом тривалого часу, їх можна швидко заряджати та замінювати для безперервної роботи інструмента.

Постачається з акумулятором B140 та зарядним пристроєм C80!

Артикул для замовлення 9705418-04.

Параметри Газонокосарок
Тип Акумуляторні
Вольтаж, В 36,0
Ємність акумулятора, Ah 4,0
Ширина обробки, см 42,0
Висота обробки, см 25-75
Регулювання висоти зрізу 7 ступенів
Об'єм травозбірника, л 50,0
Самохідна ні
Мульчування опція
Матеріал корпуса пластик
вага, кг 17,0
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Онлайн курсы IT