Аккумуляторна пилка Husqvarna Aspire C15X-P4A KIT, з АКБ і ЗП (9707205‑04)

Новинка
Код товару: 9707205-04
Виробник: Husqvarna
0
В наявності
12499грн.
Знайшли дешевше ?

Аккумуляторна пилка Husqvarna Aspire C15X-P4A KIT, з АКБ і ЗП (9707205‑04) - компактна, проста у використанні пила для розчищення саду та домашніх робіт.

Акумуляторна пила Aspire оптимізована для обрізки, розчищення саду, вирубки невеликих дерев і виконання робіт своїми руками. Надійні та точні результати різання навіть у вузьких місцях забезпечуються прецизійною шиною, тонким ланцюгом і високою швидкістю різання. Тонкі зрізи також оптимізують стан дерев і надають столярним проектам і подібним завданням акуратну обробку.

Потужний двигун і легкий, вузький корпус забезпечують компактність, чудову маневреність і зручність роботи. Натяг ланцюга без інструментів і попередньо зібрані шина та ланцюг ще більше покращують досвід, полегшуючи повний контроль над продуктом. Завдяки інтелектуальному цифровому інтерфейсу користувача ви можете вмикати та вимикати двигун одним натисканням кнопки та легко переглядати стан батареї, активне гальмо ланцюга та інші індикації.

Оснащена автоматичним відключенням, якщо вона не використовується протягом 180 секунд, що знижує ризик отримання травми та подовжує термін служби акумулятора.
Щоб мінімізувати потрібний простір для зберігання, ланцюгова пила Aspire сумісна з рішенням для зберігання Husqvarna та оснащена спеціальним гачком для зручного зберігання на стіні.

В комплекті йде акумулятор P4A 18-B72 та зарядний пристрій!

Особливості:
- Тонкий ланцюг і висока швидкість різання в комплексі надають точність при роботі.
- Швидке та просте натягування ланцюга та монтаж шини і ланцюга без використання інструментів.
- Компактний розмір і мала вага кожного продукту Husqvarna Aspire покращує маневреність.
- Зручність зберігання завдяки спеціальному гачку й компактному дизайну. Інструменти модельного ряду Aspire легко стають ще більш компактними завдяки регульованим, складаним або знімним деталям, які полегшують зберігання в невеликих комірчинах і транспортування в автомобілях. Завдяки гачку, що входить до комплекту, ви можете зберігати їх безпосередньо на стіні або повісити на настінні рейки, які є частиною системи зберігання Husqvarna Aspire. Рейки продаються окремо.
- Акумуляторна система 18V POWER FOR ALL ALLIANCE (Р4А) оптимальна для домашніх і садових завдань. Одну батарею можна використовувати для різних інструментів та виробників, що забезпечує велику гнучкість і менше місця для зберігання. Акумулятори Husqvarna 18V, доступні в двох розмірах, оптимізовані для Aspire інструменти для забезпечення покращеної потужності та ефективної роботи та для різноманітних проектів DIY у вашому саду. Крім того, компактний розмір батареї та мала вага полегшують використання, роблячи кожне завдання більш зручним та ефективним. Automower Aspire R4 не є частиною POWER FOR ALL ALLIANCE і працює від вбудованого акумулятора.
- Елегантний чорний дизайн, доповнений помаранчевими деталями, які інтуїтивно спрямовують вас до всіх точок взаємодії
- Завдяки інтелектуальному цифровому інтерфейсу користувача ви можете вмикати та вимикати двигун одним натисканням кнопки та легко переглядати стан батареї, активне гальмо ланцюга та інші індикації.
- Виріб автоматично вимикається через 180 секунд бездіяльності, що подовжує термін служби батареї, а також знижує ризик отримання травм, якщо його залишити без нагляду.
- Низький рівень шуму забезпечує довший робочий час і можливість працювати вранці та ввечері, не заважаючи сусідам.
- За допомогою розумного додатка Husqvarna Connect ви матимете легкий доступ до корисних порад, посібників та рекомендацій щодо запасних частин. Також надає додаткову інформацію для підключеного Bluetooth-обладнання, таку як час роботи та стан зарядки, потреби в профілактиці та обслуговуванні.
- М’яка накладка на ручках інструментів Husqvarna Aspire забезпечує максимальний комфорт під час роботи.

Артикул для замовлення 9707205‑04.

Параметри Ланцюгових Пил
Тип Акумуляторні
Вольтаж, В 18,0
Ємність акумулятора, Ah 4,0
Довжина шини, см 25,0
Крок ланцюга 1/4" mini
вага, кг 2,2
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари
Онлайн курсы IT